Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Καντιμοίρης: «Τα διπλά μας κρατάνε...»
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 758 φορές

Καντιμοίρης: «Τα διπλά μας κρατάνε...»

Αν και το «διπλό» της ΒΕΡΟΙΑΣ στο ΟΑΚΑ με την Καλλονή δεν το περιμένανε πολλοί, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο τερματοφύλακας της «Βασίλισσας», Γιώργος Καντιμοίρης ο στόχος της ομάδας μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Απόλλωνα ήταν η νίκη στο συγκεκριμένο ματς. 

Ο 31χρονος ανέφερε πως ο τρόπος που αγωνίζεται η ομάδα του η εξήγηση για το γεγονός ότι τα πάει καλύτερα μακριά από το γήπεδο της. «Έχουμε συνεχόμενα διπλά και αυτά μας κρατάνε εκεί που είμαστε στον βαθμολογικό πίνακα», επισήμανε και μίλησε ακόμη για τις πολλές αλλαγές προπονητών που έχουν γίνει στη Βέροια, αλλά και τον πρώτο της σκόρερ Μοχάμεντ Μπεν, ο οποίος χθες σημείωσε «χατ-τρικ». 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το γεγονός ότι έχει καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή η ομάδα του εκτός έδρας: «Το πρόβλημα μας είναι εντός έδρας, όπου δεν μπορούμε να πάρουμε τη νίκη εύκολα. Το καλό είναι ότι κερδίζουμε εκτός έδρας. Το πιθανότερο είναι ότι έχει να κάνει με τον τρόπο παιχνιδιού μας. Εντός χρειάζεται να δημιουργήσεις, ενώ εκτός περιμένεις. Πάντως, είμαστε καλή ομάδα σε όλες τις γραμμές. Έχουμε συνεχόμενα διπλά και αυτά μας κρατάνε εκεί που είμαστε στον βαθμολογικό πίνακα. Ήρθαμε στην Αθήνα μόνο για να κερδίσουμε. Αφού δεν νικήσαμε τον Απόλλωνα εντός, θέλαμε μόνο τους τρεις πόντους με την Καλλονή». 

Για τις πολλές αλλαγές προπονητών που έγιναν φέτος στην ομάδα: «Δεν είναι ότι καλύτερο οι συχνές αλλαγές προπονητών, για όλους μας, διότι είναι δύσκολο να προσαρμόζεσαι συνέχεια. Μας κράτησαν πίσω οι αλλαγές. Έχουμε ισορροπία με τον κύριο Ντόστανιτς, δείχνει θέληση και την περνάει στην ομάδα». 

Για τον πρώτο σκόρερ της ΒΕΡΟΙΑΣ Μοχάμεντ Μπεν και τον αν βάζει σε σκέψη την ομάδα το γεγονός ότι σκοράρει κυρίως αυτός: «Δημιουργεί προβληματισμό, αλλά ο Μπεν έχει κάνει καλή χρονιά, έχοντας βοήθεια από τους συμπαίκτες, αλλά θα θέλαμε να έρχονται γκολ και από άλλους ποδοσφαιριστές. Είναι καλό παιδί και έχει έρθει για να παίξει ποδόσφαιρο, είναι δουλευταράς και κάνει αυτό που πρέπει. Ξέραμε ότι είναι καλός παίκτης και του βγαίνει στο γήπεδο». 

Για την πολύ καλή επέμβαση που έκανε σε κεφαλιά του Λεοζίνιο: «Είναι δύσκολη γιατί έχει σκάσει στο χορτάρι Λεοζίνιο. Έδωσε δύναμη στην ομάδα, όπως είπαμε και στα αποδυτήρια».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS