• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1370 φορές

Το ντοκιμαντέρ των καναλιών Novasports στη ΒΕΡΟΙΑ (video)

Η σειρά ντοκιμαντέρ των καναλιών Novasports «Μία πόλη, μία ομάδα. Η ομάδα μου», ασχολήθηκε αυτή την εβδομάδα με την ιστορική "Βασίλισσα του βορρά".

Μπορείτε να δείτε το βίντεο πατώντας ΕΔΩ...

Στόχος των ντοκιμαντέρ είναι τόσο η ενίσχυση του «συλλογικού» συναισθήματος σε τοπικό επίπεδο, καταγράφοντας τις ελπίδες και τα όνειρα, τις χαρές και τις λύπες, το πάθος και το μεράκι των ανθρώπων ενός τόπου για την ομάδα με την οποία ταυτίζονται και τους αντιπροσωπεύει, αλλά και να υπογραμμιστεί η πολυσυλλεκτικότητα του Πρωταθλήματος της Super League ΟΠΑΠ.

Με το ντοκιμαντέρ «Μια πόλη, μια ομάδα. Η ομάδα μου» ενισχύονται οι δεσμοί και η συσπείρωση των φιλάθλων με τις ομάδες τους, προβάλλοντας την χαρά και την υπερηφάνεια που προσφέρει η υποστήριξη της ομάδας, αλλά και τον σεβασμό και φιλοξενία που οφείλει να παρέχει στον αντίπαλο.

Οι άνθρωποι, οι παράγοντες, οι παλιοί  ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι, «ανοίγουν την καρδιά τους» για την ομάδα και την πόλη τους, ενώ ταυτόχρονα ο φακός καταγράφει τις ομορφιές και τα αξιοθέατα της που είναι το φόντο των διηγήσεων.

Στα ντοκιμαντέρ αυτά, με σύγχρονη «γραφή» και γρήγορο και συναρπαστικό μοντάζ παρουσιάζονται απόψεις, χώροι, ιστορικό υλικό των ομάδων και των πόλεων δημιουργώντας ένα σύνολο απαράμιλλης κινηματογραφικής αφήγησης που παράγει έντονα συναισθήματα στον τηλεθεατή.

Επαναπροβολή του ντοκιμαντέρ για τη ΒΕΡΟΙΑ:

Δευτέρα 10/3 21:30 Novasports 1& Novasports 1 HD (Ωρα των πρωταθλητών), 00:10 Novasports 2& Novasports 2 HD

Τρίτη 11/3 20:30 Novasports 1& Novasports 1 HD

Πέμπτη 12/3 19:30 Novasports 2 & Novasports 2 HD

Σάββατο 15/3 14:30 Novasports 2& Novasports 2 HD (Πρίν τον αγώνα ΒΕΡΟΙΑ-Ατρόμητος)