Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η… ακτινογραφία των παικτών της «Βασίλισσας»
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1074 φορές

Η… ακτινογραφία των παικτών της «Βασίλισσας»

Το τιμ της «ΚΕΡΚΙΔΑΣ» ακτινογραφεί την απόδοση των ποδοσφαιριστών της ΒΕΡΟΙΑΣ στο νικηφόρο ματς κόντρα στην ΑΕΛ Καλλονής στο Ολυμπιακό στάδιο:

ΚΑΝΤΙΜΟΙΡΗΣ: Φώναξε «παρών» σε όλες τις επικίνδυνες φάσεις που έγιναν στην εστία του, κάνοντας μια σπουδαία εμφάνιση. Όσες φορές χρειάστηκε ήταν εκεί και με ωραίες αποκρούσεις κράτησε ανέπαφη την εστία του.

ΣΙΟΝΤΗΣ: Κλήθηκε να καλύψει το κενό του αρχηγού Γεωργιάδη στο δεξί άκρο της άμυνας. Έδωσε πολλές μονομαχίες και βγήκε νικητής από τις περισσότερες. Κάλυψε ωραία τους χώρους και δημιούργησε αρκετές φάσεις από την δεξιά πλευρά κάνοντας πολλές κούρσες.

ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ: Δεν έκανε κανένα σπουδαίο παιχνίδι, αλλά αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν πιέστηκε πολύ από τους αντιπάλους του. Σε μια φάση όμως που χρειάστηκε ήταν εκεί και απομάκρυνε τη μπάλα σχεδόν πάνω από την γραμμή.

ΣΙΣΟΚΟ: Έκανε και πάλι κάποια λάθη, θυμίζοντας το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Απρόσεκτος στις κινήσεις του έδωσε το δικαίωμα στον διαιτητή να τον αποβάλει (δικαιολογημένα) αφού τράβηξε τον αντίπαλό του από την φανέλα όντας τελευταίος παίκτης.

ΒΕΡΤΖΟΣ: Πολύ καλή εμφάνιση από τον δυναμικό αμυντικό. Έπαιξε με πολύ πάθος και καθοδήγησε σωστά τους συμπαίκτες του. Έδωσε πολλές λύσεις αμυντικά και απομάκρυνε τις περισσότερες επιθέσεις των παικτών της Καλλονής.

ΟΣΤΟΪΤΣ: Πάλεψε στον χώρο του κέντρου και κάλυψε πολλούς χώρους. Στο δεύτερο ημίχρονο μετά την αποβολή του Σισοκό, κλήθηκε να καλύψει την θέση του στόπερ όπου αντεπεξήλθε σωστά και εκεί.

ΒΕΡΓΩΝΗΣ: Έχει αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά και δείχνει να είναι αναντικατάστατος. Πολύ πάθος στις κινήσεις του, ακούραστος πραγματικά, έτρεξε πολλά χιλιόμετρα και έδωσε για άλλο ένα ματς πολλές και δυνατές μονομαχίες. Ίσως θα πρέπει να πάρει περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες, μιας και είναι γνωστό ότι διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση.

ΜΠΕΝ: Ήταν ο μεγάλος εκτελεστής της «Βασίλισσας». Πέτυχε το απόλυτο και με χατ τρικ χάρισε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του. Δεν άφησε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους του. Έτρεξε πολύ, αγωνίστηκε σχεδόν σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και τα κατάφερε περίφημα με τα εξαιρετικά τελειώματα του.

ΜΠΑΡΓΚΑΝ: Πάλεψε και αυτός, χωρίς ωστόσο να καταφέρει κάτι το ουσιαστικό. Ενώ του δόθηκαν πολλές ευκαιρίες να απειλήσει, τις σπατάλησε μένοντας σε μια μέτρια εμφάνιση επιθετικά. Έκανε πολλά λάθη στα τελειώματά του και στις μεταβιβάσεις του.

ΚΑΛΤΣΑΣ: Δεν απέφυγε τα λάθη ο νεαρό μεσοεπιθετικός της «Βασίλισσας», που αγωνίστηκε με το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Στα θετικά του το γεγονός ότι από δικιά του ασιστ προήλθε το πρώτο γκολ, ενώ στο τρίτο τέρμα ήταν αυτός που σούταρε για να αποκρούσει ο αντίπαλος γκολκίπερ και να καταλήξει η μπάλα στον Μπεν.

ΓΚΟΝΣΑΛΒΕΣ: Δεν φάνηκε ιδιαίτερα, με εξαίρεση μια φάση που έγινε επικίνδυνος αλλά δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά. Σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια ήταν ακίνδυνος και δικαίως αντικαταστάθηκε.

ΤΡΑΠ: Μπήκε για να δώσει νέα φρεσκάδα στον χώρο του κέντρου καθώς ο Όστοϊτς οπισθοχώρησε στο κέντρο της άμυνας. Κάλυψε πολλά χιλιόμετρα και αν ήταν πιο εύστοχος θα μπορούσε να πετύχει και τέταρτο γκολ για την ομάδα του λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

ΠΑΥΛΙΔΗΣ: Μπορεί να αγωνίστηκε για λίγα λεπτά αλλά πρόλαβε και έβγαλε δύο εξαιρετικές μπαλιές, η πρώτη στον Μπεν στην φάση που κέρδισε το πέναλτι και πέτυχε το δεύτερο γκολ της "Βασίλισσας" και η δεύτερη λίγο αργότερα στον Τραπ που δεν μπόρεσε να σκοράρει μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα!

ΜΠΑΡΜΠΑΣ: Αγωνίστηκε για πολύ λίγα λεπτά και δεν μπορεί να του γίνει κριτική.

 
 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS