Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Νίκη παραμονής θέλει η "Βασίλισσα" με Καλλονή
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 682 φορές

Νίκη παραμονής θέλει η "Βασίλισσα" με Καλλονή

Ένα καθοριστικό για την συνέχεια παιχνίδι δίνει απόψε στις 19:30 η «Βασίλισσα του βορρά», η οποία αντιμετωπίζει την ΑΕΛ Καλλονής στο ματς που κλείνει την αυλαία της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Οι «κυανέρυθροι», που συνεχίζουν να βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, θα επιδιώξουν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το ΟΑΚΑ, το οποίο χρησιμοποιεί φέτος σαν έδρα η ομάδα της Μυτιλήνης, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για την εκπλήρωση του στόχου της παραμονής στην κατηγορία.

Παράλληλα, με αυτό τον τρόπο θα «ρεφάρουν» και την εντός έδρας απώλεια της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα και θα έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν επιτέλους από τις δύο τελευταίες θέσεις του πίνακα.

Τρία προβλήματα για Ντόστανιτς

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου με προπόνηση που έγινε στο Δημοτικό στάδιο και στην συνέχεια ο Ράτκο Ντόστανιτς ανακοίνωσε τους παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Μάλιστα, λόγω της κρισιμότητας του αγώνα οι «κυανέρυθροι» αναχώρησαν το μεσημέρι της ίδιας ημέρας για την πρωτεύουσα, ώστε να έχουν ένα επιπλέον 24ωρο ξεκούρασης (χθες προπονήθηκαν σε βοηθητικό του Ολυμπιακού σταδίου).

Τα μοναδικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σέρβος τεχνικός είναι οι απουσίες των τραυματιών Αποστολόπουλου, Μάνου και του τιμωρημένου Νίκου Γεωργιάδη.

Αναλυτικά οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Σέρβος τεχνικός για το κρίσιμο αποψινό ματς, είναι οι εξής: Καντιμοίρης, Σιόντης, Αμαραντίδης, Σισοκό, Βέρτζος, Όστοϊτς, Βεργώνης, Ζεζίνιο, Καλτσάς, Μπεν, Μπαργκάν, Τζόναθαν, Μπάρμπας, Τζημογιάννης, Τραπ, Παυλίδης, Κομόλοφ, Γκονσάλβες.

Να σημειωθεί ότι την Κυριακή επισκέφθηκε την αποστολή ο πρώην παίκτης της "Βασίλισσας" Νίκος Γεωργέας που αγωνίζεται πλέον στην ΑΕΚ και είχε συνομιλία με παλιούς του συμπαίκτες και επιτελείς της ομάδας (στην φωτο με τον φροντιστή Σάκη Βούλγαρη).

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS