ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 816 φορές

Την Τετάρτη 18/4 η συγκέντρωση των μελών του ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ και φιλάθλων

Τελικά ύστερα από την προτροπή της εφημερίδας μας, σε σχετικό  ρεπορτάζ  για το μέλλον της «Βασίλισσας του Βορρά», ο σύλλογος Παλαιμάχων του ΓΑΣ και της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, πήρε  την πρωτοβουλία να μπει μπροστά, στην προσπάθεια σωτηρίας του Βεροιώτικου ποδοσφαίρου.

 Στο ρεπορτάζ της η ΚΕΡΚΙΔΑ στο φύλλο της της 2/4 και  με τίτλο ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΡΕΙ «ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ» Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ, έκανε κριτική σε αυτούς και έθετε μεταξύ άλλων το ερώτημα:

«Που είναι οι παλαίμαχοι της ΒΕΡΟΙΑΣ σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η ομάδα τους; Ενώ σε άλλες ομάδες που βρέθηκαν στην ίδια δεινή θέση που βρίσκεται η «Βασίλισσα», οι παλαίμαχοί τους ήταν μπροστάρηδες στη προσπάθεια ανασυγκρότησης, ή σωτηρίας τους , όπως τελευταία οι του Ηρακλή, οι δικοί της παλαίμαχοι σε αυτήν την κρίσιμη καμπή της ιστορίας της είναι απόντες. Αποφεύγουν να πάρουν πρωτοβουλία, τηρούν σιγή ιχθύος».

Ακόμη η Κ θύμισε τι έκαναν στο παρελθόν οι Παλαίμαχοι:

«Στο παρελθόν οι Βεροιώτες παλαίμαχοι  όταν η ομάδα χρειάστηκε βοήθεια, όπως τις περιόδους της αρχής της δεκαετίας του 2000,  που έχανε την μία κατηγορία μετά την άλλη, λόγω του ανελέητου κυνηγητού από την παράγκα της εποχής εκείνης, συμμετείχαν στη ν προσπάθεια διάσωσης, άσχετα εάν αυτή δεν στέφθηκε με επιτυχία».

Και κατέληγε το ρεπορτάζ με την ευχή:

«Ελπίζουμε πως έστω και τώρα ο σύλλογος των παλαιμάχων θα δραστηριοποιηθεί και θα βοηθήσει. Άλλωστε ποτέ δεν είναι αργά».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ

Ύστερα από αυτό λοιπόν και φυσικά τις δραματικές εξελίξεις στην ΠΑΕ, οι παλαίμαχοι της ΒΕΡΟΙΑΣ, όπως αναφέραμε στην αρχή, πήραν την πρωτοβουλία και καλούν με ανακοίνωσή τους τα μέλη του ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ, ως άμεσα ενδιαφερόμενα για την τύχη του συλλόγου ο οποίος είναι σε αδράνεια, αλλά και όσους φιλάθλους το επιθυμούν, να προσέλθουν στην συγκέντρωση της Τετάρτης 18/4 που θα πραγματοποιηθεί στην ΕΛΗΑ, στις 7:30μμ, προκειμένου να συζητήσουν την προοπτική της ομάδας και να εκλέξουν μία προσωρινή διοικούσα επιτροπή.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Καλούνται τα μέλη του ΓΑΣ Βέροιας, και κάθε φίλαθλος της Βέροιας, την Τετάρτη18/4 και ώρα 7:30 μ.μ στην αίθουσα του πολυχώρου ΕΛΗΑΣ, προκειμένου να συζητήσουμε την προοπτική της ομάδας της πόλης μας, και της καρδιάς μας, της Βασίλισσας του Βορρά».
 

Για το Δ.Σ Παλαιμάχων
Δ. Παπατζίκος
Θ. Τρούπκος