ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 991 φορές

Έχασε έδαφος η ΒΕΡΟΙΑ 1-1 με τον Απόλλωνα

Δεν κατάφερε να συνεχίσει τα επιτυχημένα αποτελέσματα η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Απόλλωνα Σμύρνης και έχασε σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι «κυανέρυθροι» ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν γκολ τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που κατάφεραν να «κλέψουν» τον βαθμό πετυχαίνοντας γκολ σε ένα καλό 15λεπτο που είχαν στην επανάληψη.

Στο πρώτο μέρος οι Βεροιώτες ήταν ανώτεροι, χωρίς ωστόσο να πιάσουν καμιά σπουδαία απόδοση.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησαν για την επιτυχία ενός τέρματος, το οποίο τελικά ήρθε στο φινάλε του ημιχρόνου.

Στο 3’ το σουτ του Παυλίδη από το ημικύκλιο κατέληξε απελπιστικά άουτ και στο 6’ ο Μπαργκάν έκανε την κεφαλιά πάσα και ο Σισοκό, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καλτσά, αλλά ο Γάλλος αμυντικός έστειλε με γυριστό σουτ τη μπάλα άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 16’ όταν το σουτ του Πετρόπουλου μέσα από την περιοχή και από πλάγια θέση κατέληξε άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα ο Αμαραντίδης απάντησε για τους «κυανέρυθρους» πιάνοντας δυνατό διαγώνιο σουτ που μπλόκαρε με δυσκολία ο αντίπαλος γκολκίπερ, ενώ στο 28’ ο Μπεν με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή αλλά αντί να πασάρει σε συμπαίκτη του σούταρε άουτ.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα κλείσει με λευκή ισοπαλία, η «Βασίλισσα» άνοιξε το σκορ στο καταλληλότερο σημείο.

Ήταν το 43ο λεπτό όταν ο Καλτσάς εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα πέρασε απ' όλους και ο Μπεν από τη μικρή περιοχή απλά την έσπρωξε στα δίχτυα, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των φιλάθλων!

Στην επανάληψη οι Βεροιώτες μπήκαν με περισσότερο ενθουσιασμό και στο 47’ ο Καλτσάς σούταρε από το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Γκόμες, ενώ στο 51’ ο Μπαργκάν με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον γκολκίπερ του Απόλλωνα σε εντυπωσιακή απόκρουση.

Ένα λεπτό αργότερα οι «κυανέρυθροι» έφτασαν μια ανάσα από το 2-0, όταν ο Μπεν μπήκε στην περιοχή και σούταρε από πλεονεκτική θέση, αλλά η μπάλα λίγο πριν περάσει τη γραμμή προσέκρουσε στο κεφάλι του Παντελιάδη και κατέληξε κόρνερ!

Οι φιλοξενούμενοι, που προσπαθούσαν να απειλήσουν κυρίως από στημένα, έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 59’ όταν ο Λουσέρο εκτέλεσε το κόρνερ, ο Πετρόπουλος από την καρδιά της περιοχής έκανε την προβολή με το στήθος και ο Βέρτζος έδιωξε σωτήρια πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή της Βεροιώτικης εστίας!

Τελικά στο 63’ κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια, όταν ο Πετρόπουλος κατέβασε την μπάλα στην περιοχή (πιθανότατα με το χέρι), άδειασε τον Αμαραντίδη και με προβολή πέτυχε το 1-1 για τον Απόλλωνα.

Οι Αθηναίοι έχοντας πλέον την ψυχολογία με το μέρος τους, έχασαν άλλη μια καλή ευκαιρία στο 66’ όταν ο Αμπρόουζ έβγαλε τη σέντρα-σουτ από δεξιά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω απ' το οριζόντιο δοκάρι του Καντιμοίρη.

Στο 74’ νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα, με τον Πετρόπουλο να σουτάρει από πλάγια αριστερά και τον Καντιμοίρη να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ!

Οι Βεροιώτες απάντησαν τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Γκονσάλβες, ο οποίος έπιασε συρτό σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Γκόμες έδιωξε με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ!

Στα τελευταία λεπτά οι «κυανέρυθροι» προσπάθησαν για το νικητήριο γκολ, αλλά δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων και το 1-1 έμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Κομίνη, ο οποίος άφησε με παράπονα τους γηπεδούχους.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Σισοκό, Όστοϊτς, Παυλίδης (63’ Ζεζίνιο), Βεργώνης, Μπεν, Μπαργκάν (73’ Γκονσάλβες), Καλτσάς.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Γκόμες, Χατζηζήσης, Σόντερμπεργκ, Δεληζήσης, Κόρμπος, Παντελιάδης, Πετρόπουλος (89’ Τσιλιγκίρης), Τσοκάνης, Ντάλμπεργκ (85’ Παπαζαχαρίας), Λουσέρο, Αμπρόουζ (72’ Φαρινόλα).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ «Κ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 03/03…