ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 354 φορές

Σέντρα στις 4 στα Περβόλια

Στις 4 η ώρα σύμφωνα με ενημέρωση της ομάδας του Α.Ο. Χανιά/Κισσαμικού στο Facebook που δημοσιοποιεί σχετική απόφαση της Φούτμπολ Λιγκ θα ξεκινήσει το παιχνίδι απέναντι στη Βέροια

Ως εκ τούτου, το ματς από τις 3 που ήταν προγραμματισμένη μεταφέρεται για τις 4 το απόγευμα.

Συγκεκριμένα, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός αναφέρει τα εξής: «Η ομάδα μας έλαβε έγγραφο από τη Football League με το οποίο ενημερώθηκε ότι η σέντρα του αγώνα μετατέθηκε για τις 16:00».

Τώρα, το ζήτημα είναι αν η Βέροια θα… καταφέρει να είναι παρούσα αυτή την ώρα στα Περβόλια για το παιχνίδι, αφού το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή της από τη Θεσσαλονίκη, αφίχθη λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι στο Ηράκλειο! Είναι προφανές ότι είναι αδύνατο να βρίσκεται, λοιπόν και μάλιστα με τους παίκτες της παραταγμένους στον αγωνιστικό χώρο στις… 15:55 έχοντας πραγματοποιήσει μάλιστα και ζέσταμα. Είναι επίσης προφανές ότι η Φούτμπολ Λιγκ δεν ήθελε να τραβήξει περισσότερο τη μετάθεση του αγώνα, ασχέτως του προβλήματος που παρουσιάστηκε με την αναχώρηση του αεροπλάνου από τη Θεσσαλονίκη για το Ηράκλειο.

Να σημειωθεί ότι οι παίκτες του ΑΟΧ/Κισσαμικού βρίσκονται από τις 12.30 το μεσημέρι στα Περβόλια, όπερ σημαίνει ότι ήδη έχουν υποστεί και αυτοί από την πλευρά τους μία ταλαιπωρία. Επίσης, στα Περβόλια έφτασαν λίγο μετά τη 1.30 το μεσημέρι και οι διαιτητές από την ΕΠΣ Ηρακλείου.

Δείτε τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει ο ΑΟΧ/Κισσαμικός στον λογαριασμό του στο Facebook κάνοντας το σχετικό σχόλιο: «Στην αναμονή...».