ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 970 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Με τον κόσμο για το τρίποντο κόντρα στον Απόλλωνα

Νίκη και μόνο νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης θέλει το Σάββατο (01/03, 17:15) η «Βασίλισσα του βορρά», ώστε να διατηρήσει στο ακέραιο της ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία των μεγάλων.

Οι παίκτες του Ράτκο Ντόστανιτς είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο, που θα τους απομακρύνει μετά από πολύ καιρό από τις θέσεις που οδηγούν απευθείας στον υποβιβασμό και σε αυτή την προσπάθεια ευελπιστούν πως θα έχουν την θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, με τον Σέρβο τεχνικό να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα πλην του τραυματία Αλέξη Αποστολόπουλου.

Αναλυτικά οι 19 παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, είναι οι εξής:

Καντιμοίρης, Τζόναθαν Λόπεζ, Σισοκό, Βέρτζος, Μπάρμπας, Τζημογιάννης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Τραπ, Βεργώνης, Σιόντης, Όστοϊτς, Παυλίδης, Ζεζίνιο, Κομόλοφ, Καλτσάς, Μπαργκάν, Μπεν και Γκονσάλβες.

Γενική είσοδος 5 ευρώ!

Όπως ανακοίνωσε τις προηγούμενες μέρες η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, στο ματς με τον Απόλλωνα θα ισχύσει γενική είσοδος 5 ευρώ, ενώ η είσοδος θα είναι δωρεάν για παιδιά έως 12 ετών, γυναίκες και ανέργους (με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας), οι οποίοι θα εισέρχονται από τη Θύρα 1 του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας.