Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Γ’ Εθνική: Ποιοι θα διευθύνουν τα Κυριακάτικα ματς Βέροιας και Αλεξάνδρειας

Γ’ Εθνική: Ποιοι θα διευθύνουν τα Κυριακάτικα ματς Βέροιας και Αλεξάνδρειας

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε τους ορισμούς διαιτητών των αναμετρήσεων της ερχόμενης αγωνιστικής, στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Το εντός έδρας ματς της Βέροιας κόντρα στον Πιερικό (09/11, 15:00) θα διευθύνει τριπλέτα από την Ήπειρο και συγκεκριμένα οι Βλάχος, Λιόντος και Ευαγγέλου.

Το δύσκολο παιχνίδι της ΑΕ Αλεξάνδρειας στην Καλαμαριά κόντρα στον τοπικό Απόλλωνα, θα «σφυρίξει» ο Καρυπίδης (Κιλκίς), με βοηθούς τους Μαυρίδη (Κιλκίς) και Παπαδόπουλο (Σερρών).

Αναλυτικά οι ορισμοί…

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS