Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη Χρυσούπολη

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη Χρυσούπολη

Την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας από τον Νέστο Χρυσούπολη, για την 28η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα της Ημαθίας στάθηκε αξιοπρεπώς στο παιχνίδι, με τους νεαρούς παίκτες της να δείχουν καλά στοιχεία και να κρατούν σε χαμηλό σκορ την πολύ δυνατή ομάδα της Χρυσούπολης, η οποία είχε τα ηνία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κατάφερε να σκοράρει δύο φορές. Από την πλευρά του ο "Μέγας" είχε και αυτός 2-3 καλές στιγμές για να παραβιάσει την αντίπαλη εστία αλλα δεν τα κατάφερε.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το... καλησπέρα στο παιχνίδι, αφού μόλις στο 3ο λεπτό ο Σέα με κεφαλιά μετά από "στημένη" φάση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μυλωνά, ενώ στο 73' ο πρώην παίκτης της Βέροιας, Πέτρος Ορφανίδης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Κεχαγιάς): Νομικός, Μπατσαράς, Σιδηρόπουλος (90’ Ντέμπροβα), Κασμερίδης, Κουκόλης, Τορομανίδης, Μυφτάρι (46’ Τανζού), Ράνος, Σέα (83’ Αραμπατζής), Ορφανίδης, Μπαρέττας (71’ Οκάν).

Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ (Παναγιωτίδης): Μυλωνάς, Αντωνίου (70' Σιδηρόπουλος), Β. Καραγιάννης, Γαλόπουλος, Τζαλίλης (60' Δημητρούσης), Α. Καραγιάννης, Τότσκα, Τριανταφυλλίδης, Θεολόγου, Λέκα, Μουστάκας (60' Τσολάκης).

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS