Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Χωρίς ομάδα η Ημαθία στην φετινή Γ' Εθνική;

Χωρίς ομάδα η Ημαθία στην φετινή Γ' Εθνική;

Χωρίς εκπρόσωπο στην Γ' Εθνική θα μείνει, όπως όλα δείχνουν, ο νομός Ημαθίας την φετινή αγωνιστική σεζόν!

Από τις δύο ομάδες που αρχικά θα έπαιρναν μέρος στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία, τον Αστέρα Τριποτάμου και τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, ο πρώτος δήλωσε παραίτηση από το πρωτάθλημα εδώ και λίγες μέρες, αφού δεν είχε αίσιο τέλος και το θέμα της "απορρόφησής" του από τη Νάουσα, ενώ οι "πράσινοι" ακόμα περιμένουν στο... ακουστικό τους, την οριστική απόφαση της ΕΠΟ αναφορικά με την κατηγορία που θα αγωνιστούν!

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι των Τρικάλων προσανατολίζονται στο να δηλώσει η ομάδα συμμετοχή στην Α' κατηγορία της ΕΠΣΗ με στόχο να πρωταγωνιστήσει και ανεξάρτητα από την απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (αν αυτή θα βγει ποτέ!!). Άλλωστε, μπορούν να το πράξουν αυτό, μιας και δεν έχει γίνει ακόμη η κλήρωση των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων της Ημαθίας.

Κάτι αντίστοιχο, δηλαδή να λάβει μέρος στην Α' ΕΠΣΗ, μπορεί να κάνει και ο Αστέρας Τριποτάμου, αν το θελήσει.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS