Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Εν αναμονή της απόφασης στα Τρίκαλα - Τι αποφάσισε ο πρόεδρος Τ. Παπαδόπουλος

Εν αναμονή της απόφασης στα Τρίκαλα - Τι αποφάσισε ο πρόεδρος Τ. Παπαδόπουλος

Αύριο είναι η κρίσιμη μέρα για να εκδοθεί η τελική απόφαση για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων και την κατηγορία που θα αγωνίζεται τη σεζόν 2022-23.

Η εξέλιξη των γεγονότων που κράτησαν όλο το καλοκαίρι έχει θέσει σε μεγάλο προβληματισμό την διοίκηση της ομάδας, σε βαθμό που σκέφτεται την περίπτωση ακόμη κι αν δικαιωθεί να αγωνιστεί στο τοπικό πρωτάθλημα.
Βέβαια η οικογένεια Παπαδόπουλου πολλές φορές έβαλε τον εγωισμό μπροστά και δεν υπολόγισε το οικονομικό κόστος προκειμένου η ομάδα να βρίσκεται εκεί που της αρμόζει.

Αυτό σημαίνει ότι η περίοδος είναι πολύ δύσκολη για να βρεις καλό υλικό και να κάνεις ένα αξιόμαχο σύνολο, αλλά κανείς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η διοίκηση να βάλει το χέρι στην τσέπη σε περίπτωση που δικαιωθεί και να συνεχίσει να αγωνίζεται σε επαγγελματική κατηγορία.

anaipikairos.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS