Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Φιλική νίκη της Νάουσας επί της Μελίκης - Περιμένει Σέρβο επιθετικό

Φιλική νίκη της Νάουσας επί της Μελίκης - Περιμένει Σέρβο επιθετικό

Τα αποκαλυπτήρια της νέας Νάουσας με τους 15 καινούργιους παίκτες που αποκτήθηκαν μέχρι στιγμής, έγιναν σήμερα στο ΔΑΚ της πόλης, στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Φίλιππο Μελίκης.

Στον ΦΑΣ γίνεται φέτος μια προσπάθεια για την δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας, που αναμένεται να κάνει μια πορεία αντάξια της ιστορίας της στη Γ' Εθνική κατηγορία. 

Να σημειωθεί ότι θα ακολουθήσουν ακομη 7-8 φιλικά προετοιμασίας, ώστε οι "κυανόλευκοι" να είναι έτοιμοι για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Νικητές του σημερινού φιλικου ήταν οι Ναουσαίοι με σκορ 1-0, με τέρμα που πέτυχε ο Ντόγος στο 44ο λεπτό με πλασέ.

Στο 11' οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Κρίσταν, εκτέλεσε ο Αργυρίου αλλα απέκρουσε Καψάλης.

Δοκάρι για τη Νάουσα είχε στο 76' ο Ελευθεριάδης με σουτ, φτάνοντας μια ανάσα απο το 2-0.

Ο Φίλιππος Μελίκης από την πλευρά του εδειξε ότι διαθέτει μια δυνατη ομάδα, που αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΗ.

Διαιτητες: Ρηγόπουλος, Γκόγκος, Χριστοδούλου Κ.

ΝΑΟΥΣΑ (Α' ημίχρονο): Κύρου, Παπαδόπουλος, Κουτσούκης, Γιαννόπουλος, Αργυρίου, Ξανθόπουλος, Μπιγκάνος, Τοπάλης, Κρίσταν, Ντόγος, Πιπιλιάρης.

Β' ημίχρονο: Μούτσας, Πίτος, Ελευθεριάδης, Πάγιας, Αντωνίου, Γατουρτζίδης, Σακελλαρίου, Μιχαήλ, Καλαϊτζίδης, Σαμαράς Θ., Κωστογλίδης.

ΜΕΛΙΚΗ: Καψάλης, Ηλιάδης, Καραγκιοζόπουλος, Κοντογιάννης, Λίπε, Βενιόπουλος, Μπουκουβάλας, Ντέιτερ, Χολέβας, Ψάλτης, Βουλγαράκης.

* Τις επόμενες μέρες αναμένεται για την ομαδα της Νάουσας ένας Σέρβος επιθετικός. 

Ρεπορτάζ: Λάκης Λαζάρου

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS