Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Στην Γ' Εθνική η Νάουσα μέσω... Τριποτάμου!

Στην Γ' Εθνική η Νάουσα μέσω... Τριποτάμου!

Στη Γ' Εθνική θα αγωνιστεί τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, όπως όλα δείχνουν, ο ΦΑΣ Νάουσα!

Χθες το βράδυ, όπως σας ενημερώσαμε, υπήρξε κρίσιμο Δ.Σ. στην ομάδα, ενώ στη συνέχεια εγινε συνάντηση του χρηματοδοτη του ΦΑΣ Πέτρου Αραμπατζή με τον ισχυρό άνδρα του Αστέρα Τριποτάμου Γιώργο Τσαχουρίδη.

Η συζήτηση έγινε για το ΑΦΜ του Τριποτάμου και τελικά οι δύο άνδρες κατέληξαν σε συμφωνία και θα είναι πλέον οι ιδιοκτήτες του ΦΑΣ, που από τη νεα περιοδο θα επιστρέψει στην Τρίτη Εθνική κατηγορία μετα απο πολλα χρονια!

Η ενημέρωση από τον ΦΑΣ Νάουσα αναφέρει:

Ομόφωνη απόφαση συμμετοχής του ΦΑΣ Νάουσα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής την περίοδο 2022-23 μέσω του ΑΦΜ του Αστέρα Τριποτάμου, που αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα, έλαβε το απόγευμα της Δευτέρας το Δ.Σ. του ΦΑΣ στη συνεδρίασή του. Αντίστοιχη απόφαση έλαβε το Δ.Σ. του Αστέρα Τριποτάμου. Η πρόταση θα τεθεί μέσα στις επόμενες μέρες προς έγκριση σε έκτακτη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης του ΦΑΣ Νάουσα.

Όπως ειπώθηκε από τον Πρόεδρο του ΦΑΣ Νάουσα, Θεόφιλο Τεληγιαννίδη, η πρόταση αυτή είναι αποτέλεσμα πολλών ωρών διαπραγμάτευσης με τους ανθρώπους του Αστέρα Τριποτάμου και είναι μια σημαντική ευκαιρία για την ομάδα του ΦΑΣ να κάνει ένα σοβαρό και μεγάλο βήμα προς τα εμπρός, συμμετέχοντας στο αξιολογημένο και αναβαθμισμένο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής των 18 ομάδων, που φυσικά είναι πιο κοντά στο γόητρο και στις στοχεύσεις του συλλόγου και των φιλάθλων του.

Από την πλευρά του Νομικού Συμβούλου, Γιώργου Κωστή, τονίστηκε ότι η ομάδα θα αγωνιστεί με έδρα το γήπεδο της Νάουσας, με τα χρώματα και το έμβλημα του ΦΑΣ, ενώ μέχρι τον ερχόμενο Δεκέμβριο θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία συγχώνευσης και απορρόφησης του συλλόγου του Αστέρα Τριποτάμου από τον ΦΑΣ Νάουσα.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb