Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σοκ στα Τρίκαλα! Αποχαιρέτησε την Γ' Εθνική ο Μέγας Αλέξανδρος!

Σοκ στα Τρίκαλα! Αποχαιρέτησε την Γ' Εθνική ο Μέγας Αλέξανδρος!

Παρά τη νίκη του επί του Εδεσσαϊκού με 2-0, ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων δεν κατάφερε να παραμείνει στην Γ' Εθνική κατηγορία, αφού τα υπόλοιπα αποτελέσματα δεν τον ευνόησαν και κυρίως η νίκη της Λευκίμμης επί του Μακεδονικού, που τον έκοψε την άνοδο!! (στα μπαράζ πήγε η Κοζάνη)

Έτσι, οι Τρικαλινοί έμπλεξαν σε τετραπλή ισοβαθμία στους 33 βαθμούς και ήταν η ομάδα με τον χειρότερο συντελεστή, με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσουν μετά από αρκετά χρόνια την κατηγορία!

Αγωνιστικά, η ομάδα της Ημαθίας επιβλήθηκε όπως προαναφέραμε με 2-0 του Εδεσσαϊκού, ωστόσο αποδείχθηκε ότι ήταν νίκη χωρίς αντίκρισμα.

Ο Μέγας πίεσε από το ξεκίνημα και πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 7’ με τον Ζυγκερίδη, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 41’ έκανε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Δυστυχώς όμως οι τρεις βαθμοί δεν φάνηκαν αρκετοί στο συγκρότημα του Δημήτρη Πρίντζιου, το οποίο τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στα τοπικά πρωταθλήματα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θεοδωρόπουλος, με βοηθούς τους Δούμτση και Πάνου, όλοι του Σ.Δ. Φλώρινας.

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Πρίντζιος): Αργυρόπουλος, Γεωργίου (65’ Αρβανιτίδης), Κιρκιλιανίδης, Τσιρίδης, Πέικος (46’ Τσιούχας), Περτσιούνης, Αβραμόπουλος (65’ Βασάρας), Μουρατίδης, Ζυγκερίδης (55’ Κατράνας), Πιπιλιάρης (72’ Λαμπρόπουλος), Βασίλτσης.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Κούρτογλου): Ερυθρόπουλος, Κουκουλέκης, Μωυσίδης, Γιαννόπουλος, Κεραμυδάς (Μαυρόπουλος), Μίσκος (Προύντσης), Κουκουλέκης Δ., Ταουσάνης (Μυλωνάς), Σούκιας (Βύρος), Ντόγος, Κυζιρίδης (Φουδούλης).

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS