Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ματς "ζωής ή θανάτου" με Εδεσσαϊκό τα Τρίκαλα! - Τι ισχύει στις ισοβαθμίες

Ματς "ζωής ή θανάτου" με Εδεσσαϊκό τα Τρίκαλα! - Τι ισχύει στις ισοβαθμίες

Πέφτει την Τετάρτη (6/4) η αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής στον δεύτερο όμιλο, όπου όλα είναι ανοιχτά τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά της βαθμολογίας!

Στην μάχη της παραμονής, που ενδιαφέρει άμεσα τους Ημαθιώτες φιλάθλους, ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων δίνει ματς "ζωής ή θανάτου" με αντίπαλο τον Εδεσσαϊκό στο στάδιο της Αλεξάνδρειας.

Οι "πράσινοι" θέλουν πάση θυσία τη νίκη, όμως δεν τους φτάνει μόνο αυτό για να πανηγυρίσουν την σωτηρία τους, αφού παράλληλα θα πρέπει να μην κερδίσει η ΑΕ Λευκίμμης που υποδέχεται τον πρωτοπόρο Μακεδονικό.

Επίσης, οι Τρικαλινοί παραμένουν και σε περίπτωση νίκης τους και ήττας της Μηχανιώνας στην ΑΕΠ Κοζάνης (άσχετα τι θα κάνει η Λευκίμμη), ενώ σε περίπτωση ήττας της ομάδας της Κέρκυρας, τότε αρκεί και η ισοπαλία στους Τρικαλινούς για να κλειδώσουν την παραμονή τους στην Γ' Εθνική για μία ακόμη σεζόν!

Αγωνιστικά, οι Τρικαλινοί στοχεύουν σε μια εμφάνιση ανάλογη του Κυριακάτικου αγώνα με την Λευκίμμη, που μαζί με την θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων τους, θα τους αποφέρουν τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς της νίκης.

Ο προπονητής Δημήτρης Πρίντζιος έχει να αντιμετωπίσει τρεις σημαντικές απουσίες, αφού δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τιμωρημένους Λίτσι, Ατανάσωφ και τον τραυματία Κέλο.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Θεοδωρόπουλος, με βοηθούς τους Δούμτση και Πάνου, όλοι του Σ.Δ. Φλώρινας.

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΠΙΘΑΝΕΣ ΙΣΟΒΑΘΜΙΕΣ

- Σε τετραπλή ισοβαθμία Σαρακηνών - Λευκίμμης - Μηχανιώνας - Τρικάλων, υποβιβάζονται τα Τρίκαλα

- Σε τριπλή ισοβαθμία Σαρακηνών - Τρικάλων - Λευκίμμης, υποβιβάζεται η Λευκίμμη

- Σε διπλή ισοβαθμία (στους 30 ή 31 βαθ.) Λευκίμμης - Τρικάλων υποβιβάζονται τα Τρίκαλα

- Σε διπλή ισοβαθμία (στους 33 βαθ.) Λευκίμμης - Τρικάλων θα μετρήσει η διαφορά γκολ στα θετικά, πρώτα η επίθεση και μετά η άμυνα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Τετάρτη 6/4 - 16:00

Μ. ΑΛΕΞ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ - Εδεσσαϊκός

ΑΕ Λευκίμμης - Μακεδονικός

Θύελλα Σαρακηνών - Κοζάνη

ΑΕΠ Κοζάνης - Ποσειδών Μηχανιώνας

Κτηνοτροφικός Αστ. - Ο.Φ. Αγ. Ματθαίου

ΑΣ Γιαννιτσά - Ηρακλής Αμπελοκήπων

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS