Εκτύπωση αυτής της σελίδας
"Λύτρωση" στις καθυστερήσεις για τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων!

"Λύτρωση" στις καθυστερήσεις για τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων!

Υπερπολύτιμο τρίποντο πήρε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων στο ματς "ζωής ή θανάτου" κόντρα στην ΑΕ Λευκίμμης, για την 21η και προτελευταία αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα της Ημαθίας επικράτησε... διά πυρός και σιδήρου με 2-1 των Κερκυραίων στο στάδιο της Αλεξάνδρειας και σε περίπτωση νίκης στον εντός έδρας αγώνα της Τετάρτης (6/4) με τον Εδεσσαϊκό, θα πανηγυρίσει για μία ακόμη χρονιά την παραμονή της στην τρίτη κατηγορία!

Αγωνιστικά, οι "πράσινοι" ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, έχοντας μάλιστα και τρία δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο με τους Ζυγκερίδη, Πέικο και Λίτσι!

Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν στο σκορ στο 15' με τον Γαστεράτο, όμως οι Τρικαλινοί απάντησαν στο 24' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αβραμόπουλου.

Στην επανάληψη η ομάδα της Ημαθίας πίεσε ασφυκτικά για το νικητήριο γκολ και στο 75' έχασε την τεράστια ευκαιρία, όταν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Πιπιλιάρη, το οποίο εκτέλεσε ο Αβραμόπουλος αλλά απέκρουσε ο γκολκίπερ της Λευκίμμης!

Στο 85' οι Κερκυραίοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Πουλημένου, με τους γηπεδούχους να τα παίζουν όλα για όλα από εκεί και μετά, κερδίζοντας και τρίτο πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα (υπήρξε και αποβολή παίκτη της Λευκίμμης), το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ζυγκερίδης γράφοντας μέσα σε πανηγυρισμούς το τελικό 2-1!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σιδηρόπουλος από την Πέλλα, με βοηθούς τους συντοπίτες του, Κεσίσογλου και Αδραμάνη.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Πρίντζιος): Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ (88΄ Βασίλτσης), Κιρκιλιανίδης, Τσιρίδης, Πέικος, Περτσιούνης (85΄ Τσιούχας), Αβραμόπουλος, Γεωργίου (66΄ Μουρατίδης), Ζυγκερίδης, Πιπιλιάρης, Λίτσι.

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ (Κορομπόκης): Γκάκος, Γρηγοριάδης, Κωστακιώτης, Πουλημένος, Νίκιτς, Μοκοβίλα, Τσεβανέδης (83΄ Παϊτάρης), Γαστεράτος (83΄ Κατσέλης), Πανταζής (67΄ Λαμτσάι), Θεοδωράκης (46΄ Γιωργακόπουλος), Μπουλάτοβιτς (83΄ Βασιλάκης).

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ (2ος όμιλος) – 21η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μ. ΑΛΕΞ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΑΕ Λευκίμμης 2-1

Εδεσσαϊκός – Θύελλα Σαρακηνών 1-2

Ο.Φ. Αγ. Ματθαίου – Ηρακλής Αμπελοκήπων 2-2

Μακεδονικός – ΑΕΠ Κοζάνης 1-0

Κοζάνη – Κτηνοτροφικός Αστέρας 4-0

Ποσειδών Μηχανιώνας – ΑΣ Γιαννιτσά 2-0

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 4/2...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS