Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Έχασε στους Σαρακηνούς και "έμπλεξε" ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων!

Έχασε στους Σαρακηνούς και "έμπλεξε" ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων!

Έμπλεξε σε... περιπέτειες όσον αφορά την παραμονή του στη Γ' Εθνική ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, μετά την ήττα που γνώρισε την Τετάρτη (30/3) στους Σαρακηνούς από την τοπική Θύελλα με 2-1, αλλά και τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου.

Οι "πράσινοι" βρέθηκαν πλέον στην ζώνη του υποβιβασμού και θα πρέπει να κερδίσουν τα δύο ματς που απομένουν έως την λήξη του πρωταθλήματος (εντός έδρας με Λευκίμμη και Εδεσσαϊκό), ώστε να έχουν βάσιμες ελπίδες για την σωτηρία τους.

Αγωνιστικά, η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου είχε να αντιμετωπίσει πολλές και σημαντικές απουσίες, με τους γηπεδούχους να το εκμεταλλεύονται και να φτάσουν στην σπουδαία επικράτηση, που τους δίνει αβαντάζ για την παραμονή.

Η ομάδα της Πέλλας άνοιξε το σκορ μόλις στο 4’ με τον Γκέσιο και στο 11’ ο Ιωάννου διπλασίασε τα τέρματα των «πειρατών».

Οι Ημαθιώτες απάντησαν γρήγορα και στο 16’ μείωσαν με τον Πιπιλιάρη, ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελικό σφύριγμα με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κωνσταντίνος Νέος, με βοηθούς τους Δημήτριο Τσάντα και Πολύτιμο Σίσκα, όλοι του Σ.Δ. Ηπείρου.

ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ (Τόπκας): Μακρής, Κιουρτσίδης, Κιόρτσης, Πούπης, Ουζούνης, (46’ Αταλασίδης), Τράκας, (46’ Θωμάς Γ.), Τζαφάρι, Μούλας, Γκέσιος, (46’ Ευθυμιάδης), Ιωάννου, (65’ Ιωάννου), Ντόγκαρης, (46’ Παπαδόπουλος).

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Πρίντζιος): Διακόπουλος, Αρβανιτίδης, Κιρκιλιανίδης, Τσιούχας, Τσιρίδης, Περτσιούνης, Γεωργίου (55’ Βασάρας), Μουρατίδης, Κατράνας, Βασίλτσης (55’ Λαμπρόπουλος), Πιπιλιάρης.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS