Εκτύπωση αυτής της σελίδας
"Αποδεκατισμένος" ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων στους Σαρακηνούς

"Αποδεκατισμένος" ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων στους Σαρακηνούς

Ένα ακόμη κρίσιμο παιχνίδι για την παραμονή του στη Γ' Εθνική κατηγορία, δίνει την Τετάρτη (30/3) ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων.

Η ομάδα της Ημαθίας, στο πλαίσιο της εμβόλιμης 20ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου, πηγαίνει στους Σαρακηνούς Πέλλας για να αντιμετωπίσει την τοπική Θύελλα, με την οποία ισοβαθμεί στην βαθμολογία με 27 πόντους, έναν περισσότερο από την Μηχανιώνα που βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού!

Πρόκειται για ένα ντέρμπι παραμονής, στο οποίο οι "πράσινοι" θα αγωνιστούν αποδεκατισμένοι, μιας και ο Δημήτρης Πρίντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Αργυρόπουλου, Αβραμόπουλου και των τραυματιών Πέικου, Κέλο και Ατανάσωφ!

Ωστόσο, οι Τρικαλινοί είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να φύγουν αήττητοι από μια σκληρή έδρα, όπως αυτή των Σαρακηνών.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κωνσταντίνος Νέος, με βοηθούς τους Δημήτριο Τσάντα και Πολύτιμο Σίσκα, όλοι του Σ.Δ. Ηπείρου.

Γ' Εθνική (2ος όμιλος) - 20η Αγωνιστική

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022 (16:00)

Θύελλα Σαρακηνών - Μ. ΑΛΕΞ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΑΕΠ Κοζάνης - ΑΕ Λευκίμμης

Κτηνοτροφικός Αστέρας - Εδεσσαϊκός

ΑΣ Γιαννιτσά - Μακεδονικός

Ηρακλής Αμπελοκήπων - Κοζάνη

Ο.Φ. Αγ. Ματθαίου - Ποσειδών Μηχανιώνας (13:00)

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS