Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δ. Πρίντζιος: «Αναλαμβάνω την ευθύνη, θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για την παραμονή»

Δ. Πρίντζιος: «Αναλαμβάνω την ευθύνη, θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για την παραμονή»

Στεναχωρημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΠ Κοζάνης, ήταν ο προπονητής του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων Δημήτρης Πρίντζιος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο kerkidasport.gr μετά την λήξη του αγώνα:

"Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς, όπου πριν την έναρξη του όλοι το χαρακτηρίσαμε ως τελικό, δυστυχώς η εμφάνιση μας δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε να είναι για ένα τέτοιο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να υποστούμε μια οδυνηρή ήττα που μας φέρνει σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση για την σωτηρία της ομάδας.

Αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας, ο μοναδικός υπεύθυνος είμαι εγώ και είμαι πολύ στεναχωρημένος, όχι μόνο γιατί χάσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας αλλά και για το λόγο ότι από την ομάδα μου έλειπε αυτό που μας διέκρινε όλη τη χρόνια, δηλαδή η δίψα για τη νίκη.

Επίσης και αγωνιστικά ήμασταν πολύ κακοί, χωρίς να παίξουμε το ποδόσφαιρο που παίξαμε στα προηγούμενα ματς, χωρίς καλή δημιουργία και χωρίς να εκμεταλλευτούμε τις στημένες φάσεις με τους ψηλούς μας, που ήταν πάρα πολλές και ουσιαστικά να παίζουμε το παιχνίδι του αντιπάλου.

Πλέον μείνανε τρία παιχνίδια για το τέλος του πρωταθλήματος και θα κοιτάξουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε η ομάδα να παραμείνει στη κατηγορία.

Θέλω να ζητήσω μια συγνώμη από τους φιλάθλους μας που ήρθανε στο γήπεδο να μας στηρίξουν και δυστυχώς είδανε μια αγνώριστη ομάδα".

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS