Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δεν τα κατάφερε απέναντι στην ΑΕΠ Κοζάνης ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Δεν τα κατάφερε απέναντι στην ΑΕΠ Κοζάνης ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα παρά την προσπάθειά του ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων απέναντι στην δυνατή ΑΕΠ Κοζάνης, παραμένοντας στην... κόψη του ξυραφιού όσον αφορά την σωτηρία του!

Οι "πράσινοι" γνώρισαν την εντός έδρας ήττα με 2-0, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας, σε ένα ματς που πριν την έναρξή του χαρακτηριζόταν ως "τελικός".

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε στο 59’ με σουτ ο Κατσαβάκης και αφού πρώτα η μπάλα κόντραρε σε κεφάλι αμυνόμενου, ενώ νωρίτερα είχε ακυρωθεί γκολ του Κοτταρίδη.

Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε και πάλι ο Κατσαβάκης με τη συμπλήρωση του 90λεπτου, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Με εννέα παίκτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι γηπεδούχοι, καθώς στις καθυστερήσεις αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη οι Αργυρόπουλος και Αβραμόπουλος!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κατεριάδης, με βοηθούς τους Κεσίσογλου και Βλαδίκα, όλοι του Σ.Δ. Πέλλας.

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Πρίντζιος): Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ (82’ Βασάρας), Τσιούχας (70’ Γεωργίου), Πέικος, Τσιρίδης, Αβραμόπουλος, Περτσιούνης, Κέλο (65’ Βασίλτσης), Πιπιλιάρης, Ζυγκερίδης, Λίτσι.

Α.Ε.Π. ΚΟΖΑΝΗΣ (Αναστασιάδης): Παστορνίτσκι, Κοτταρίδης, Κουντούρης, Βοριαζίδης, Φωλίνας, Βαλμάς, Κατσαβάκης, Κυρίτσης, Κωστίκος, Μπάλλας (83’ Αλτιντζής), Σέα. 

Γ’ Εθνική (2ος όμιλος) – 19η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μ. ΑΛΕΞ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΑΕΠ Κοζάνης 0-2

Κοζάνη – Ποσειδών Μηχανιώνας 1-0

Θύελλα Σαρακηνών – Κτηνοτροφικός Αστέρας 2-1

ΑΕ Λευκίμμης – ΑΣ Γιαννιτσά 2-0

Εδεσσαϊκός – Ηρακλής Αμπελοκήπων 4-1

Μακεδονικός – ΟΦ Αγ. Ματθαίου 1-0 (26/3)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 28/3...

* Φωτο: Α.Ε.Π. Κοζάνης - Official fb

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS