Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δ. Πρίντζιος: "Σημαντική νίκη με πολύ καλή εμφάνιση"

Δ. Πρίντζιος: "Σημαντική νίκη με πολύ καλή εμφάνιση"

Μετά το τέλος του νικηφόρου (3-0) αγώνα των Γρεβενών, κόντρα στον Κτηνοτροφικό Αστέρα Καληράχης, ο προπονητής του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων Δημήτρης Πρίντζιος, ανέφερε στο kerkidasport.gr τα εξής:

"Το σημερινό παιχνίδι ήταν βαθμολογικά κρίσιμο. Ήταν το πρώτο από τις επόμενες 5 αγωνιστικές, που ορίστηκαν να γίνουν μέσα σε 15 μέρες και η νίκη για εμάς ήταν μονόδρομος.

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια τους παίκτες μου που παρουσιάστηκαν σοβαροί και ουσιαστικοί και συγχρόνως κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση, πέτυχαν μια σημαντική νίκη.

Οι παίκτες μου μπήκανε αποφασισμένοι στο παιχνίδι και με δυο πανέμορφα γκολ σε δημιουργία και εκτέλεση, στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και ένα στο τέλος, καταφέραμε και πήραμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Πλέον κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας την Κυριακή με την ΑΕΠ Κοζάνης, όπου είναι ένας ακόμη τελικός και θέλουμε τον κόσμο μας να έρθει στο γήπεδο και να μας στηρίξει, όπως μόνο αυτός γνωρίζει".

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb