Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέρασε με "τριάρα" από τα Γρεβενά ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων!

Πέρασε με "τριάρα" από τα Γρεβενά ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων!

Σημαντική νίκη, στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία, πέτυχε την Τετάρτη (23/3) ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων.

Οι "πράσινοι" πέρασαν από τα Γρεβενά, επικρατώντας με το επιβλητικό 3-0 του Κτηνοτροφικού Αστέρα Καληράχης, για την 18η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Δύο τέρματα για τους Τρικαλινούς πέτυχε στο πρώτο μέρος ο Ζυγκερίδης, στο 21ο και 31ο λεπτό, ενώ λίγο πριν το φινάλε του αγώνα (83') ο Βασίλτσης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-3 για τους Ημαθιώτες.

ΚΤΗΝ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ (Βλάχος): Βίδρας, Στεργιόπουλος (52’ Ρούσσης), Μπόζιαρης, Δημητριάδης, Ρίντι, Χαματάι, Κοτζαντίσογλου, Δούμας, Λιάκος (35’ λ.τρ. Αποστόλου), Κωτσούλας (46’ Καραμήτρος), Τσικόπουλος (46’ Αγκάστρα).

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Πρίντζιος): Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ (70’ Γεωργίου), Κιρκιλιανίδης, Τσιούχας, Πέικος, Τσιρίδης (65’ Μουρατίδης), Αβραμόπουλος (83’ Αρβανιτίδης), Κέλο (70’ Βασάρας), Πιπιλιάρης, Ζυγκερίδης (46’ Κατράνας), Βασίλτσης.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS