Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σπουδαία νίκη του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων επί των Γιαννιτσών

Σπουδαία νίκη του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων επί των Γιαννιτσών

Σπουδαίο τρίποντο κατέκτησε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή του στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Οι "πράσινοι" στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου, επικράτησαν στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας με 2-0 της ΑΕ Γιαννιτσά και πέτυχαν την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου, είχε κορυφαίο παίκτη της και σκόρερ τον πολύπειρο Βαγγέλη Αβραμόπουλο! Μόλις στο 7’ ο Ζυγκερίδης κέρδισε πέναλτι για τους γηπεδούχους, το οποίο αξιοποίησε ο Αβραμόπουλος και άνοιξε το σκορ.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο ίδιος παίκτης στο 34’ αφού έκλεψε τη μπάλα και τέλειωσε μόνος του τη φάση. Ο Λίτσι είχε γυριστό σουτ στο δοκάρι, στο 13ο λεπτό για τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων, που έχασε κάποιες ακόμη ευκαιρίες στο ματς για να πετύχει ένα μεγαλύτερο σκορ.

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Πρίντζιος): Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Κιρκιλιανίδης, Τσιούχας, Τσιρίδης, Περτσιούνης (90’ Μουρατίδης), Αβραμόπουλος, Κέλο (67’ Γεωργίου), Πιπιλιάρης (90’ Κατράνας) , Ζυγκερίδης (67’ Βασίλτσης), Λίτσι (89’ Πίκος).

Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (Γυριχίδης): Μούτσα, Γαλούπης (65’ Πετράκης), Μπαμπαλής (46’ Σαμαράς), Ιωσηφίδης, Ξανθόπουλος, Πελτέκης, Χατζόπουλος (65’ Χατζηαλεξιάδης), Τσάκαλος, Χαραβητίδης, Πρέτσι, Πέλιτς. 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS