Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δ. Πρίντζιος: «Κουραστήκαμε να μας λένε ότι ήμασταν καλύτεροι»

Δ. Πρίντζιος: «Κουραστήκαμε να μας λένε ότι ήμασταν καλύτεροι»

Στις δηλώσεις του στο kerkidasport.gr μετά το άτυχο ματς της Μηχανιώνας (ήττα 2-0), ο τεχνικός του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων, Δημήτρης Πρίντζιος ανέφερε τα εξής:

"Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Μηχανιώνας για την φιλοξενία τους όπου ήταν άψογη.

Όσον αφορά το παιχνίδι, είμαστε στεναχωρημένοι από το αποτέλεσμα. Κουραστήκαμε να μας λένε οι αντίπαλοι ότι ήμασταν καλύτεροι και στο τέλος να φεύγουμε ηττημένοι, με αποτέλεσμα να αδικούμε και πάλι τους εαυτούς μας.

Η ομάδα μου έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το 50’ όπου δεχθήκαμε το πρώτο γκολ από αδράνεια της άμυνας σε στημένη φάση. Στη συνέχεια πιέσαμε πολύ την ομάδα της Μηχανιώνας, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, όμως πέσαμε πάνω σε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, που με τις αποκρούσεις του έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα αυτό το παιχνίδι και να επικεντρωθούμε στο επόμενο στην έδρα μας με την ομάδα του ΟΦΑΜ, όπου για μας είναι τελικός".

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS