Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δ. Πρίντζιος: "Δεν είχαμε τύχη, πιο δίκαιη η ισοπαλία"

Δ. Πρίντζιος: "Δεν είχαμε τύχη, πιο δίκαιη η ισοπαλία"

Μετά την λήξη του αγώνα της ομάδας του με την Κοζάνη, από την οποία ηττήθηκε άδικα με 2-1, ο προπονητής του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων Δημήτρης Πρίντζιος, έκανε στο kerkidasport.gr τις παρακάτω δηλώσεις:

"Σήμερα αγωνιστήκαμε με την πιο φορμαρισμένη ομάδα του ομίλου μας βάση αποτελεσμάτων και με μια ομάδα που έχει έξι φορές μεγαλύτερο μπατζετ από το δικό μας. Με ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε Super League 1 και 2 και ουσιαστικά παίζαμε με μια ολόκληρη πόλη όπως είναι η Κοζάνη.

Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι γιατί χάσαμε στο 93’ από το μοναδικό σουτ που επιτρέψαμε να κάνει ο αντίπαλος, από μια ομάδα που δεν μας έκανε ούτε μια ευκαιρία σε όλο το παιχνίδι. Ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο πιστεύω να το ευχαριστήθηκε γιατί είδε δυο από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου.

Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες. Η Κοζάνη με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι προηγήθηκε. Στην επόμενη επίθεση κέρδισε και η ομάδα μου πέναλτι αλλά ο Ζυγκερίδης αστόχησε. Στο 44’ ωστόσο καταφέραμε να ισοφαρίσουμε με γκολ του Πέικου. Στο δεύτερο ημίχρονο η Κοζάνη πίεζε χωρίς αποτέλεσμα και χωρίς να κάνει την παραμικρή ευκαιρία, σε αντίθεση με εμάς που είχαμε την μεγάλη ευκαιρία στο 90’ από στημένη φάση με το Τσιούχα, ο οποίος αστόχησε από πολύ κοντά και στο 93’ δυστυχώς από ένα μακρινό σουτ έγινε το 1-2 και χάσαμε το παιχνίδι.

Πιστεύω πως το δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια τους, είναι παλικάρια και είμαι πολύ περήφανος γι' αυτούς.

Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο, πρέπει να είσαι και τυχερός για να κερδίσεις και σήμερα η τύχη δεν ήταν μαζί μας. Πλέον πρέπει γρήγορα να σηκώσουμε κεφάλι και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι".

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS