Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ψυχρολουσία στις καθυστερήσεις για τα Τρίκαλα και ήττα από την Κοζάνη!

Ψυχρολουσία στις καθυστερήσεις για τα Τρίκαλα και ήττα από την Κοζάνη!

Παρότι έφτασε πολύ κοντά σε ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην δυνατή Κοζάνη, ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων δεν τα κατάφερε και γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 2-1, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 34' με πέναλτι του Ιορδανίδη, οι Τρικαλινοί έφτασαν στην ισοφάριση στο 43' με τον Πέικο, στην επανάληψη προσπάθησαν να κάνουν και την ανατροπή, αλλά στις καθυστερήσεις του αγώνα δέχθηκαν την ψυχρολουσία με το γκολ του Ψιάνου!

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Πρίντζιος): Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Κιρκιλιανίδης, Τσιρίδης, Πέικος, Αβραμόπουλος (81’ Μουρατίδης), Περτσιούνης, Κέλο (58’ Τσιούχας), Πιπιλιάρης, Ζυγκερίδης, Λίτσι (71’ Γεωργίου).

Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ (Παπαβασιλείου): Κυριακίδης, Πιρίτζαους, Ρογγότης, Ντούκα (17’ Κατσουλίδης), Παπαργυρίου, Μπακάλης (60’ Μπάρο), Ψιάνος, Καραγιάννης, Ιορδανίδης, Μαυροματίδης (60’ Τσώτσος).

Γ' ΕΘΝΙΚΗ (2ος όμιλος) - 13η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων - Κοζάνη 1-2
Ποσειδών Μηχανιώνας - Μακεδονικός 0-0
Ο.Φ. Αγ. Ματθαίου - Εδεσσαϊκός 1-4
Ηρακλής Αμπελοκήπων - ΑΕ Λευκίμμης 2-2
ΑΣ Γιαννιτσά - Θύελλα Σαρακηνών 0-1
ΑΕΠ Κοζάνης – Κτηνοτροφικός Αστ. 1-0

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 31/1...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS