Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ηττήθηκε από τον ανώτερο Μακεδονικό ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Ηττήθηκε από τον ανώτερο Μακεδονικό ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Την ήττα με 3-0 γνώρισε ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων στο γήπεδο της Ν. Ευκαρπίας από τον πρωτοπόρο Μακεδονικό, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δίκαια έφτασε στην τελική επικράτηση, απέναντι στους Τρικαλινούς που έδειξαν επηρεασμένοι από τις αρκετές απουσίες τους.

Το σκορ για τον Μακεδονικό άνοιξε στο 34' ο Τοπούζης με κοντινό πλασέ, ενώ στο 61' ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, νικώντας από θέση τετ-α-τετ τον Διακόπουλο. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 82' ο νεαρός Κυζιλής που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς λίγα λεπτά νωρίτερα.

Οι γηπεδούχοι είχαν και τρία δοκάρια, στο 10' με τον Γαρύφαλλο, στο 21' με τον Ζαννάκη και στο 52' με τον Τοπούζη!

Από πλευράς Τρικάλων, η καλύτερη ευκαιρία χάθηκε στο 80' με τον Γουναρίδη να διώχνει εντυπωσιακά το σουτ του Ζυγκερίδη λίγο μέσα από την περιοχή.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσιλίκας, με βοηθούς τους Καρασαββαϊδη και Σακάλογλου, όλοι του Συνδέσμου Καβάλας.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Γ. Αμανατίδης): Γουναρίδης, Χατζηκωνσταντίνου (56' λ.τ. Δοξάκης), Αναγνώστης, Ζαννάκης (46' Ουζούνογλου), Σαραγιώτης, Βασιλείου, Μπρατσιάνι (72' Ασήμογλου), Πολύζος, Τοπούζης (78' Κούφας), Γαρύφαλλος, Τσουκάνης (78' Κυζιλής).

Μ. ΑΛΕΞ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Δ. Πρίντζιος): Διακόπουλος, Ατανάσωφ (84' Αρβανιτίδης), Πίκος, Τσιρίδης (84' Κουκουσίτσας), Πέικος, Αβραμόπουλος, Μουρατίδης, Κατράνας (34' Λαμπρόπουλος), Βασίλτσης (76' Λίτσι), Ζυγκερίδης, Κέλο.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ (2ος όμιλος) – 12η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μακεδονικός – Μ. Αλεξ. Τρικάλων 3-0

Θύελλα Σαρακηνών – Ο.Φ. Αγ. Ματθαίου 4-0

ΑΕΠ Κοζάνης – Ηρακλής Αμπελοκήπων 1-0

Κτηνοτροφικός Αστέρας – Αναγ. Γιαννιτσών 1-0

Εδεσσαϊκός – Κοζάνη 0-3

ΑΕ Λευκίμμης – Ποσειδών Μηχανιώνας 2-0

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 24/1...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS