Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δ. Πρίντζιος: "Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά και να χάσουμε"

Δ. Πρίντζιος: "Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά και να χάσουμε"

Μετά την λήξη του ισόπαλου (0-0) ντέρμπι με τον Εδεσσαϊκό στο γήπεδο του Ριζαρίου Πέλλας, ο προπονητής του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων Δημήτρης Πρίντζιος, έκανε στο kerkidasport.gr τις παρακάτω δηλώσεις:

"Μετά από αποχή περίπου ενός μήνα, παίξαμε ξανά ποδόσφαιρο. Πρώτα απ' όλα θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, για την προσπάθεια και την εμφάνιση τους απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Εδεσσαϊκού.

Η ομάδα μου προερχόταν από πέντε σερί νίκες και σίγουρα η διακοπή μας επηρέασε. Αυτό φάνηκε μιας και δεν είχαμε ρυθμό στο παιχνίδι μας και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Παρά όμως τη μέτρια εμφάνισή μας στο πρώτο μέρος, είχαμε δυο καλές ευκαιρίες για γκολ, με τα σουτ του Αβραμόπουλου και του Πιπιλιάρη που δεν βρήκανε στόχο, όπως επίσης και μια φάση με το Τσιρίδη να βγαίνει σε αντεπίθεση αλλά τον διαιτητή να ανακαλύπτει φάουλ!

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν σαφώς πολύ καλύτεροι και είχαμε περισσότερη διάθεση. Χάσαμε μια κλασική ευκαιρία με το Ζυγκερίδη, που αστόχησε μέσα από τη μικρή περιοχή! Ευκαιρία όμως είχε και η ομάδα του Εδεσσαϊκού, με τον τερματοφύλακα μας Αργυρόπουλο να δείχνει την μεγάλη του κλάση.

Ήταν ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει αλλά και να χάσουμε στην ευκαιρία του Εδεσσαϊκού. Ο βαθμός είναι σημαντικός, όμως τώρα έχουμε μόνο μια μέρα να ξεκουραστούμε και την Τρίτη να αναχωρήσουμε για την Κέρκυρα, για το παιχνίδι της Τετάρτης με την ιδιαίτερα υπολογίσιμη ομάδα της Λευκίμμης.

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο και τους ανθρώπους του Εδεσσαϊκού για την φιλοξενία τους".

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS