Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέρασε αλώβητος από την Έδεσσα ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Πέρασε αλώβητος από την Έδεσσα ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Αλώβητος πέρασε από την Έδεσσα ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, διατηρώντας το αήττητο για 6η συνεχόμενη αγωνιστική και παραμένοντας στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου, έμεινε στο 0-0 κόντρα στον Εδεσσαϊκό, στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας, που έγινε στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Ριζαρίου Πέλλας.

Οι δύο ομάδες είχαν κάποιες ευκαιρίες στο ματς αλλά δεν κατάφεραν να τις αξιοποιήσουν, με την λευκή ισοπαλία να μένει έως το φινάλε του αγώνα.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Ζαζόπουλος): Τεντζέρης, Νικολαΐδης, Μαυρόπουλος, Μωυσίδης, Γιαννόπουλος, Τεμερτζόγλου, Ντόγος (89’ Δουίτσης), Ταουσιάνης, Σπαρτιάτης (55’ Φουδούλης), Κυζιρίδης, Προύντσης.

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Πρίντζιος): Αργυρόπουλος, Ατανάσωφ (73’ Βασίλτσης), Κιρκιλιανίδης, Τσιούχας, Πέικος, Τσιρίδης, Περτσιούνης (73’ Μουρατίδης), Αβραμόπουλος, Πιπιλιάρης, Ζυγκερίδης, Κέλο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 17/1...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS