Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δημήτρης Πρίντζιος: "Παλικάρια οι παίκτες μου!"

Δημήτρης Πρίντζιος: "Παλικάρια οι παίκτες μου!"

Μετά την θριαμβευτική νίκη της ομάδας του στην Κοζάνη επί της τοπικής ΑΕΠ, ο τεχνικός του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων Δημήτρης Πρίντζιος έκανε στο kerkidasport.gr την παρακάτω δήλωση:

"Ότι και να πω για αυτά τα παιδιά είναι λίγο! Είναι παλικάρια και δεν καταλαβαίνουν ούτε από απουσίες ούτε από αντιπάλους. Θέλω να τους δώσω πολλά συγχαρητήρια, ήταν εκπληκτικοί όλοι τους και πετύχανε μια ιστορική εκτός έδρας νίκη, η 4η συνεχόμενη και συνεχίζουν να γράφουν ιστορία.

Όσον αφορά το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για εμάς αφού στο 3ο λεπτό και στην μοναδική αδράνεια της άμυνας μας, σε στημένη φάση δεχθήκαμε το γκολ. Η συνέχεια όμως ανήκει αποκλειστικά σ' εμάς, αφού παίζοντας πολύ έξυπνα καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι στο 20’ και 29’με δυο πανέμορφα γκολ του Πιπιλιάρη και του Πέικου και πήραμε το προβάδισμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ενώ περιμέναμε ο αντίπαλος να μας πιέσει, αυτός παίζοντας κυρίως με μεγάλες μπαλιές έκανε εύκολη την αντιμετώπιση του από τους απροσπέλαστους σήμερα αμυντικούς μας. Από την πλευρά μας θα μπορούσαμε να πετύχουμε και αλλά γκολ με το Πιπιλιάρη να χάνει δυο ανεπανάληπτες ευκαιρίες.

Σήμερα πανηγυρίζουμε την μεγάλη μας νίκη και από αύριο προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα Κυπέλλου Ημαθίας την Τετάρτη. Θέλω να ευχαριστήσω το κόσμο μας που μας ακολούθησε στη Κοζάνη και τους αφιερώνω την ιστορική μας νίκη".

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS