Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δ. Πρίντζιος: "Πήραμε επιτέλους αυτό που αξίζαμε"

Δ. Πρίντζιος: "Πήραμε επιτέλους αυτό που αξίζαμε"

Ικανοποιημένος από την πρώτη νίκη που πέτυχε η ομάδα του στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, ήταν ο προπονητής του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων, Δημήτρης Πρίντζιος.

Στις δηλώσεις που έκανε στο kerkidasport.gr μετά την λήξη του αγώνα με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, ανέφερε τα εξής:

"Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εξαιρετική τους εμφάνιση και την παλικαρίσια νίκη, που ήταν απολύτως δίκαιη. Γνωρίζαμε την κρισιμότητα του παιχνιδιού και τα παιδιά κάνανε κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο ακόμα και όταν στο πρώτο ημίχρονο η μπάλα δεν ήθελε με τίποτα να μπει γκολ. Παρά τις πολλές μεγάλες ευκαιρίες, δεν το βάλανε κάτω και στο δεύτερο ημίχρονο με δυο όμορφα γκολ του Τσιρίδη και του Μουρατίδη πήραμε μια νίκη που είναι τεράστια και από βαθμολογικής άποψης αλλά και από πλευράς ψυχολογίας.

Επιτέλους η ομάδα μου πήρε αυτό που της άξιζε και πιστεύω αυτή η νίκη να είναι η αρχή μιας ανοδικής πορείας για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Σήμερα πανηγυρίζουμε και από αύριο ξεκινάμε την προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και μας βοήθησε και να τους πω ότι τον χρειαζόμαστε δίπλα μας και μαζί θα χαρούμε και άλλες τέτοιες νίκες".

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS