Εκτύπωση αυτής της σελίδας
"Έσπασε το ρόδι" ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων!

"Έσπασε το ρόδι" ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων!

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας πανηγύρισε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, ο οποίος επικράτησε δίκαια με 2-0 του Ηρακλή Αμπελοκήπων στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας.

Τα τέρματα για την ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου πέτυχαν οι Τσιρίδης (72') με κεφαλιά και Μουρατίδης (90'+) με σουτ, ενώ να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν από το 70' με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Νικολίτσα με 2η κίτρινη κάρτα.

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Πρίντζιος): Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Κιρκιλιανίδης, Κέλο (62’ Γεωργίου), Πέικος, Τσιρίδης, Περτσιούνης (87’ Τσιούχας), Αβραμόπουλος, Πιπιλιάρης, Ζυγκερίδης, Λίτσι (79’ Μουρατίδης).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Δανδίκας): Αθανασίου, Τσαλιάς, Παπαϊωάννου (85’ Αναστασιάδης), Παπαδημητρίου (46’ Λίτσιος), Κοντέων, Νικολίτσας, Βασάρας (62’ Μποζίδης), Μαγκούτης (85’ Μουζάκι), Παλιάτσιος, Τσολακίδης, Χατζάκος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 22/11...

Γ' ΕΘΝΙΚΗ (2ος όμιλος) - 5η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μ. Αλέξ. Τρικάλων - Ηρακλής Αμπελοκήπων: 2-0

Αναγ. Γιαννιτσών - Ο.Φ. Αγ. Ματθαίου: 1-2

Κτηνοτροφικός Αστέρας - Ποσειδών Μηχανιώνας: 2-0

ΑΕΠ Κοζάνης - Κοζάνη: 0-0

Θύελλα Σαρακηνών - Μακεδονικός: 1-0

 

ΑΕ Λευκίμμης - Εδεσσαϊκός: 2-3

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS