Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ισόπαλος στην Κοζάνη ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Ισόπαλος στην Κοζάνη ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Τον πρώτο του βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας, κατέκτησε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων.

Οι "πράσινοι" αναδείχθηκαν την Κυριακή (31/10) ισόπαλοι 1-1 στην Κοζάνη με αντίπαλο στην τοπική ομώνυμη ομάδα, δεχόμενοι ένα τέρμα στα μέσα του πρώτου μέρους με πέναλτι από τον Ιορδανίδη και ισοφαρίζοντας στα μέσα του δευτέρου με τον Ζυγκερίδη.

Η ομάδα της Ημαθίας τα έδωσε όλα για να φτάσει ακόμα και στην ανατροπή, μιας και οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν για μεγάλο χρονικό διάστημα με παίκτη λιγότερο, αλλά δεν τα κατάφερε και έφυγε έτσι με τον βαθμό της ισοπαλίας από μια δύσκολη έδρα.

ΚΟΖΑΝΗ (Παπαβασιλείου): Κυριακίδης, Κατσουλίδης, Παπαργυρίου, Σερσέμης, Ρογγότης, Μπακάλης, Μπίντσης (64’ Μαυροματίδης), Ιορδανίδης (80’ Τσώτσος), Μπάρο, Καραγιάννης, Κωστούλας.

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Πρίντζιος): Αργυρόπουλος, Γεωργίου (36’ Πίκος), Κιρκιλιανίδης, Τσιούχας, Τσιρίδης, Αβραμόπουλος, Περτσιούνης, Πιπιλιάρης (90’+3’ Κατράνας), Βασίλτσης (78’ Πετράκης), Μουρατίδης (46’ Κέλο), Ζυγκερίδης (90’+3’ Αρβανιτίδης). 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μακεδονικός - Ποσειδών Μηχανιώνας 1-0

Εδεσσαϊκός - Ο.Φ. Αγίου Ματθαίου 2-0

Κοζάνη ΦΣ - Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 1-1

Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης - Α.Ε.Π. Κοζάνης 1-2

ΑΕ Λευκίμμης - Ηρακλής Αμπελοκήπων 0-1

Θύελλα Σαρακηνών ΠΑΣ - ΑΣ Γιαννιτσά 0-1

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 1/11...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS