Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πάνοπλος ο Μέγας Αλεξάνδρος Τρικάλων την Κυριακή στην Κοζάνη

Πάνοπλος ο Μέγας Αλεξάνδρος Τρικάλων την Κυριακή στην Κοζάνη

Δύσκολη έξοδο περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής για τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων.

Οι "πράσινοι" της Ημαθίας πηγαίνουν στην Κοζάνη για να αντιμετωπίσουν την ομώνυμη ομάδα, η οποία μάλιστα θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο της τον Σάκη Παπαβασιλείου (αντικατέστησε πριν λίγες μέρες τον Γιάννη Κερλίδη).

Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα για τον τεχνικό ηγέτη των Τρικάλων, Δημήτρη Πρίντζιο, δεν υπάρχουν, με εξαίρεση τον Πέικο που αποβλήθηκε στο ματς της πρεμιέρας και θα εκτίσει την ποινή του.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή 31/10 στις 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης και θα το διευθύνει ο Τζάμος από την Καστοριά, με πρώτο βοηθό τον Σιδερίδη από την Καστοριά και δεύτερο τον Χατζηβασιλείου (ΕΠΣ Μακεδονίας), ο οποίος αντικατέστησε τον Ημαθιώτη Παπαδάκη που είχε αρχικά οριστεί!

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 2ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου:

Σάββατο 30 Οκτωβρίου (15:00)

Μακεδονικός - Ποσειδών Ν. Μηχανιώνας

Κυριακή 31 Οκτωβρίου (15:00)

Κοζάνη ΦΣ - Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης - Α.Ε.Π. Κοζάνης

ΑΕ Λευκίμμης - Ηρακλής Αμπελοκήπων

Θύελλα Σαρακηνών ΠΑΣ - ΑΣ Γιαννιτσά

Εδεσσαϊκός - Ο.Φ. Αγίου Ματθαίου (13:00)

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS