Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Οι όμιλοι της Γ’ Εθνικής - Πότε ξεκινάει το πρωτάθλημα

Οι όμιλοι της Γ’ Εθνικής - Πότε ξεκινάει το πρωτάθλημα

Με απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων, η κλήρωση για το πρόγραμμα αγώνων του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας 2021-22 θα διεξαχθεί αύριο, Παρασκευή 15/10 στις 11:00, προκειμένου να δοθεί μεγαλύτερη παράταση στην Καβάλα, τον Ασπρόπυργο και τη Ζάκυνθο που παλεύουν να πάρουν μέρος στη Σούπερ Λιγκ 2, ώστε σε αντίθετη περίπτωση να δηλώσουν συμμετοχή στη Γ’ Εθνική.

Στο πρακτικό της συνεδρίασης αναφέρεται επίσης ότι το πρωτάθλημα θα εκκινήσει στις 24/10. Το SoccerPlus παρουσιάζει τον καταρτισμό των επτά ομίλων όπως αποφασίστηκε στην μέσω τηλεδιάσκεψης συνεδρίασης της Επιτροπής Διοργανώσεων την περασμένη Παρασκευή.

Δίπλα σε κάθε Ένωση είναι ο αριθμός των ομάδων που της αντιστοιχούν. Δεν περιλαμβάνεται η Δόξα Δράμας που ανακοίνωσε ότι θ’ αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική και θα προστεθεί, πιθανόν στον πρώτο όμιλο, ενόψει της κλήρωσης της Παρασκευής.

1oς όμιλος
Έβρος 1
Ξάνθη 2
Δράμα 1
Καβάλα 3
Σέρρες 1
Μακεδονία 3
Κιλκίς 1

2ος όμιλος
Μακεδονία 3
Πέλλα 3
Γρεβενά 1
Κοζάνη 2
Κέρκυρα 2
Ημαθία 1
Πρέβεζα 1

3ος όμιλος
Τρίκαλα 1
Λάρισα 3
Θεσσαλία 2
Καρδίτσα 1
Φθιώτιδα 1
Εύβοια 1
Πιερία 1
Βοιωτία 2

4ος όμιλος
Πρέβεζα 1
Αιτωλοακαρνανία 3
Αχαΐα 3
Ηλεία 2
Ζάκυνθος 2
Μεσσηνία 1
Άρτα 1

5ος όμιλος
Αθήνα 4
Αργολίδα 2
Αρκαδία 2
Λακωνία 1
Κυκλάδες 2

6ος όμιλος
Πειραιάς 5
ΕΠΣΑΝΑ 3
ΕΠΣΔΑ 1
Λέσβος 1
Δωδεκάνησος 1

7ος όμιλος
Αθήνα 2
Κρήτη 8

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb