Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Φιλική ήττα για τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων στο "AEL FC ARENA"!

Φιλική ήττα για τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων στο "AEL FC ARENA"!

Ένα ακόμη δυνατό φιλικό παιχνίδι έδωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, αυτή τη φορά στην Θεσσαλία και συγκεκριμένα στο επιβλητικό "AEL FC ARENA", με αντίπαλο τον δυνατό και φιλόδοξο Ηρακλή Λάρισας.

Νικητές ήταν οι γηπεδούχοι με σκορ 2-1, σε ένα ματς που οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές τους και έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής.

Αγωνιστικά, οι Λαρισαίοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος, όπου και προηγήθηκαν 2-0 με τέρματα των Ναρινογλου (18') και Μπαμη (35').

Στην επανάληψη οι "πράσινοι" ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και στο 70' μείωσαν σε 2-1 με τον Λίτσι, ενώ θα μπορούσαν να φτάσουν και στην ισοφάριση αν ευστοχούσαν σε μια από τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν, με αποκορύφωμα το χαμένο τετ-α-τετ του Πιπιλιάρη στο 89'!

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρ. Χατζηλιάδης): Παπαγιάννης, Παπαγεωργίου, Κουτσιούκης, Γκαλίτσιος, Δοδοντσάκης, Μπάμης, Ναρίνογλου, Καμπέρης, Αλεξίου, Ζαφειρίου, Χασομέρης.
Αγωνίστηκαν και οι Μπαλαμώτης, Τάρτας, Αναδολού, Ντάτσι, Χατζηλιόντας, Χριστίδης, Βαγενάς, Αγροδήμος, Κακαβίτσης, Σταμάτης, Χρηστίδης.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Δ. Πρίντζιος): Αργυρόπουλος, Ατανάσωφ, Κιρκιλιανίδης, Τσιούχας, Τσιρίδης, Αβραμόπουλος, Περτσιούνης, Πιπιλιάρης, Βασίλτσης, Γεωργίου, Λίτσι.
Αγωνίστηκαν και οι: Διακόπουλος, Κέλο, Πίκος, Κίτσας, Αρβανιτίδης, Κατράνας, Χατζόπουλος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 27/9...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS