Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Γ’ Εθνική: Όλα στον «αέρα» - Προς αναβολή κλήρωση και σέντρα!

Γ’ Εθνική: Όλα στον «αέρα» - Προς αναβολή κλήρωση και σέντρα!

Προς αναβολή οδεύει τόσο η κλήρωση όσο και η έναρξη στη Γ’ Εθνική!

Το ντόμινο με τις δικαστικές αποφάσεις για τις ομάδες της Super League 2 που δεν πήραν πιστοποιητικό από την ΕΕΑ επηρεάζει άμεσα και την Γ’ Εθνική.

Όσο εκκρεμούν τέτοιες υποθέσεις είναι αυτονόητο πως δεν μπορεί να προχωρήσει η ΕΠΟ τον προγραμματισμό της για το πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής κατηγορίας. Πόσο μάλλον να κάνει και… καταρτισμό ομίλων.

Όλα δείχνουν πως οδεύουμε προς αναβολή τόσο της κλήρωσης που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 27/9 όσο και της έναρξης που είχε οριστεί για τις 3/10.

Οι διαφαινόμενες εξελίξεις είναι μέρος από τα… απόνερα της αναδιάρθρωσης που προώθησε ο Λευτέρης Αυγενάκης και ξεκάθαρα δημιουργεί αντικειμενικές δυσκολίες στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ να προχωρήσει με σιγουριά τις κινήσεις της για τη Γ’ Εθνική.

Πηγή: mikriliga.com

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS