Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αποκλείστηκε από το Κύπελλο ο αποδεκατισμένος Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων

Αποκλείστηκε από το Κύπελλο ο αποδεκατισμένος Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων

Δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων.

Η ομάδα της Ημαθίας, που αγωνίστηκε χωρίς τον προπονητή της Δημήτρη Πρίντζιο και τέσσερις βασικούς παίκτες της (λόγω κρουσμάτων κορονοϊου), ηττήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 11/9 στη Μαγνησία με 1-0 από τον Θησέα Αγιάς και αποκλείστηκε άδοξα από την συνέχεια του θεσμού.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στα πρώτα λεπτά ο Ν. Κοτζαθανάσης, ενώ οι "πράσινοι" στην συνέχεια και ιδιαίτερα μετά το 30' είχαν τις ευκαιρίες για να σκοράρουν αλλά δεν τα κατάφεραν.

Στην επανάληψη ο Μέγας Αλέξανδρος μπήκε δυνατά, στο 55' δεν του δόθηκε καθαρό πέναλτι επάνω στον Λίτσι, όμως από το 57' η αριθμητική ισορροπία ανατράπηκε, αφού αποβλήθηκε ο Τσιρίδης με απευθείας κόκκινη κάρτα!

Από εκεί και πέρα, παρότι έπαιζαν με 10 ποδοσφαιριστές, οι Τρικαλινοί προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ που θα οδηγούσε το ματς στην παράταση αλλά δεν τα κατάφεραν, με το 1-0 να μένει έως το φινάλε της αναμέτρησης.

Σύνθεση Τρικάλων: Αργυρόπουλος, Ατανάσωφ, Τσιούχας, Χατζόπουλος (46' Μπρούνο), Τσιρίδης, Γεωργίου, Περτσιούνης, Πιπιλιάρης (75' Πίκος), Βασίλτσης, Μουρατίδης, Λίτσι.

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τηλυκράτης - ΑΕ Λευκίμμης 4-4 (4-5 πεν.)
Παναγρινιακός - ΠΟ Ελασσόνας 2-0
Μακεδονικός - ΑΟ Υπάτου 0-1
Θησέας Αγριάς - Μ. Αλέξ. Τρικάλων 1-0
Διαγόρας Βραχνεΐκων - Ερμής Μελιγούς 3-0

* Με έντονα γράμματα οι ομάδες που προκρίθηκαν...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS