Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Αστέρας Αλεξάνδρειας για τον Παναγιώτη Δελιόπουλο

Ο Αστέρας Αλεξάνδρειας για τον Παναγιώτη Δελιόπουλο

Με αφορμή την μεταγραφή του Παναγιώτη Δελιόπουλου από τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων στον ΠΑΟΚ, ο Αστέρας Αλεξάνδρειας αναφέρεται στον ποδοσφαιριστή και τους γονείς του, κάνοντας λόγο για την εργατικότητα του παίκτη, αλλά και την στάση των γονιών του στα 10 χρόνια παρουσίας του στα γήπεδα.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«2011-2020

Ένα ταξίδι 10 ολόκληρων χρόνων με ζήλο και αγάπη για ποδόσφαιρο πέραν του κανονικού. Πρότυπο συμπεριφοράς και αγωνιστικότητας για τους υπόλοιπους αθλητές.

Συγχαρητήρια Παναγιώτη μας..απέδειξες πως τα όνειρα γίνονται βήμα βήμα πραγματικότητα και πόσο μάλλον στην ομάδα που λατρεύεις από μικρός.

Ένα τεράστιο μπράβο στους γονείς Κώστα και Ντίνα για τα άπειρα χιλιόμετρα, τον χρόνο την στήριξη στον παιδί τους, την διακριτική τους παρουσία σε κάθε εύκολη και δύσκολη στιγμή και την εμπιστοσύνη που έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια στο πρόσωπο του Αστέρα. Το μέλλον του ανήκει».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS