Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σε καλό δρόμο τα Τρίκαλα 2-1 τον Άρη Κ19 - Σκόραρε πάλι ο Βασίλτσης (video)

Σε καλό δρόμο τα Τρίκαλα 2-1 τον Άρη Κ19 - Σκόραρε πάλι ο Βασίλτσης (video)

Παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο για την συγκεκριμένη χρονική περίοδο και δημιουργώντας ευκαιρίες για να πετύχει  περισσότερα τέρματα ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων επικράτησε τελικά της ομάδος  του Άρη Κ19 με 2-1.

Έτσι οι γηπεδούχοι έκλεισαν  με θετικό πρόσημο την εβδομάδα που διανύσαμε αφού αντεπεξήλθαν με τον  καλύτερο τρόπο στα δύο δύσκολα φιλικά που έδωσαν με ΠΑΟΚ Κ19 (1-1) και Άρη Κ19 (2-1) σημειώνοντας μία ισοπαλία καιμία νίκη.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου έδειξε έτοιμη  για τη πρώτη μεγάλη μάχη της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν, όπου την Κυριακή 29 Αυγούστου θα υποδεχθεί στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας στις 17.00 τον Ηρακλή Αμπελοκήπων για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Και τα δύο τέρματα για την ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου επετεύχθησαν στο δεύτερο μισό του αγώνα, το πρώτο με προβολή του Τσιούχα στο 60’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κιρκιλιανίδη  και κεφαλιά μεταβίβαση του Αβραμόπουλου και το δεύτερο με εξαιρετικό φαλτσαριστό σουτ του εξαιρετικού Βασίλτση από τα 35 μέτρα, αφού άδειασε δύο αντιπάλους. Οι κιτρινόμαυροι μείωσαν στο 86′ με πέναλτι του Βασιλείου.

Διαιτητής του σημερινού φιλικού παιχνιδιού ο κος Μαλούτας.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων ( Δημήτρης Πρίντζιος): Αργυρόπουλος,  Ατανάσοφ,  Κιρκιλιανίδης,  Τσιούχας,  Χατζόπουλος,  Αβραμόπουλος,  Περτσιούνης, Πίκος, Βασίλτσης, Αργυρόπουλος, Λίτσι

Έπαιξαν και οι: Kelo, Κατράνας, Ιατρόπουλος,Αρβανιτίδης, Κίτσας Ελ., Λαμπρόπουλος

Άρης Κ19 (Απόστολος Τερζής): Τργκατζης,  Χρυσόπουλος, Καραμανλής,  Βακουφτσής,  Τσέρα, Τσιάτσιος,  Σγουρός Ρ., Πάγιος,  Παναγίας, Μακρής, Χατζηιωάννου.

Έπαιξαν και οι: Βασιλείου,  Τότσικας, Κουτσιάνος,  Σγουρός Η., Άντζος,  Ζέρβας,  Γιαννακού, Μπάμκας,  Μεταξάς, Στεφανίδης, Τσιαπανίτης

emvolos.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS