Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Άφησε υποσχέσεις ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων στο 1-1 με την Κ19 του ΠΑΟΚ

Άφησε υποσχέσεις ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων στο 1-1 με την Κ19 του ΠΑΟΚ

Στο πρώτο φετινό εντός έδρας φιλικό στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων και ΠΑΟΚ Κ19 αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 σε ένα παιχνίδι που άφησε ικανοποιημένους τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν.

Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Πρίντζιου πραγματοποίησαν ελπιδοφόρα εμφάνιση αντιμετωπίζοντας μία σαφώς πιο έτοιμη ομάδα, όπως είναι αυτή του Στέλιου Μαλεζά, που ξεκίνησε προετοιμασία το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου, ενώ πολύ καλά δείγματα γραφής έδειξαν οι νεοαποκτηθέντες Περτσιούνης και Βασίλτσης που αποκτήθηκαν από την Βέροια.

Μάλιστα ο Βασίλτσης πέτυχε και το πρώτο φετινό γκολ για τον Μέγα όταν εκμεταλλευόμενος σέντρα του Λίτσι με δεξί γυριστό σουτ άνοιξε στο 18′ το σκορ για τους γηπεδούχους. Ο ΠΑΟΚ έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 85′ με το Βαρέλα ο οποίος με τακουνάκι μετά από σέντρα κατάφερε να νικήσει τον Αργυρόπουλο.

Διαβάστε περισσότερα...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS