Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων: Στις 9/8 η «πρώτη» - Πήρε Περτσιούνη

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων: Στις 9/8 η «πρώτη» - Πήρε Περτσιούνη

Χθες στο γήπεδο του Λουτρού πραγματοποιήθηκε η ανεπίσημη πρώτη προπόνηση των Τρικάλων, με παρόντες 17 παίκτες και με την επίσημη «πρώτη» να έχει δρομολογηθεί για την Δευτέρα 9/8 στις 7μμ στο ίδιο γήπεδο, με περισσότερους παίκτες στην διάθεση του προπονητή Δημήτρη Πρίντζιου.

Ο Ημαθιώτης τεχνικός θέλει στο ρόστερ της ομάδας του έναν αριθμό 25 παικτών και γι΄ αυτό η διοίκηση του Τάκη Παπαδόπουλου είναι αποφασισμένη να φέρει στην ομάδα άλλους επτά παίκτες, από τους οποίους οι δύο θα είναι έμπειροι και οι άλλοι πέντε νεαροί ταλαντούχοι.

Σε αυτό το πλαίσιο της ενίσχυσης, έγκειται και η συνεργασία του με την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, η οποία είναι πολύ καλή και ήδη ο Μέγας έχει πάρει από την «Βασίλισσα» με δανεική μορφή τον Περτσιούνη που αγωνίζεται στα χαφ, ενώ είναι πολύ κοντά και στην απόκτηση, με την ίδια μορφή, του επιθετικού Βασίλτση.

Χθες και σήμερα στην Θεσσαλονίκη, οι παίκτες πέρασαν από εργομετρικά, στην ALTER LIFE, ενώ αύριο Παρασκευή στην Αλεξάνδρεια θα κάνουν καρδιολογικές και αιματολογικές εξετάσεις.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS