Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Φινάλε Γ' Εθνικής: Αγωνία για την Αγκαθιά, χωρίς άγχος Τρίκαλα και ΠΑΟΚ

Φινάλε Γ' Εθνικής: Αγωνία για την Αγκαθιά, χωρίς άγχος Τρίκαλα και ΠΑΟΚ

Διεξάγεται την Κυριακή 6 Ιουλίου η τελευταία αγωνιστική (6η) του πρωταθλήματος του δευτέρου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στη μάχη της παραμονής.

Η μία από τις τρεις Ημαθιώτικες ομάδες που μετέχουν στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, η Νίκη Αγκαθιάς, βρίσκεται σε... αναμμένα κάρβουνα αφού θα παλέψει για την σωτηρία της, ενώ οι άλλες δύο αγωνίζονται χωρίς άγχος, είτε λόγω εξασφάλισης της παραμονής (Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων), είτε λόγω υποβιβασμού (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας).

Η ομάδα της Αγκαθιάς υποδέχεται τον ήδη υποβιβασμένο Αετό Βαρβάρας, ωστόσο δεν της αρκεί μόνο η δική της νίκη αλλά θέλει να την ευνοήσουν και τα αποτελέσματα των τριών ομάδων που βρίσκονται από πάνω της στην βαθμολογία, της Αναγέννησης Γιαννιτσών, της Αναγέννησης Πλαγιάς και του Εδεσσαϊκού.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, μετά την μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής του την περασμένη εβδομάδα, πηγαίνει στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον ισόβαθμό του και επίσης "σωμένο" Μακεδονικό, σε ένα ματς χωρίς σκοπιμότητες.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας υποδέχεται τη Ν. Καλλικράτεια, με τις δύο ομάδες να έχουν ήδη υποβιβαστεί και να θέλουν τη νίκη για λόγους γοήτρου, στο τελευταίο τους παιχνίδι στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Γ' ΕΘΝΙΚΗ (2ος όμιλος) - 15η αγωνιστική

Κυριακή 6 Ιουλίου 2021 (17:00)

Μακεδονικός - Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων

Νίκη Αγκαθιάς - Αετός Βαρβάρας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας - Ν. Καλλικράτεια

Αναγ. Γιαννιτσών - Θερμαϊκός Θέρμης

Εδεσσαϊκός - Ποσειδών Μηχανιώνας

Αναγ. Πλαγιάς - Θύελλα Σαρακηνών

Αγροτικός Αστέρας - Εθνικός Γιαννιτσών (5/6)

Ρεπό: ΠΑΟ Κουφαλίων

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS