Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κλείδωσαν την παραμονή τα Τρίκαλα, αυτοκτόνησε η Αγκαθιά, "αγγλική" ήττα για ΠΑΟΚ!

Κλείδωσαν την παραμονή τα Τρίκαλα, αυτοκτόνησε η Αγκαθιά, "αγγλική" ήττα για ΠΑΟΚ!

Με τα ματς της 14ης και προτελευταίας αγωνιστικής, συνεχίστηκε την Κυριακή (30/5) το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου του δευτέρου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας, με τις τρεις ομάδες της Ημαθίας να μην καταφέρνουν να πανηγυρίσουν τη νίκη!

Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων έμεινε στο 0-0 εντός έδρας απέναντι στην Αναγέννηση Πλαγιάς, ωστόσο με αυτό τον βαθμό που πήρε "κλείδωσε" την παραμονή του στην κατηγορία! Οι "πράσινοι" δεν ήταν καλοί όμως παρόλα αυτά θα μπορούσαν να φτάσουν στη νίκη, αν ευστοχούσε ο Αβραμόπουλος σε εκτέλεση πέναλτι στο 40ο λεπτό, αλλά το απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Η Νίκη Αγκαθιάς αυτοκτόνησε στα Γιαννιτσά καθώς δεν κατάφερε να κερδίσει τον ήδη υποβιβασμένο Εθνικό (1-1), με την υπόθεση παραμονή να δυσκολεύει πλέον σε μεγάλο βαθμό. Οι "ασπρόμαυροι" προηγήθηκαν στο σκορ με τον Δήμου στο 18' αλλά δέκα λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Τοπάλης έφερε το ματς στα ίσια.

Τέλος, εκτός έδρας ήττα γνώρισε ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας από τον Αετό Βαρβάρας, από τον οποίο έχασε με το "αγγλικό" 6-3! Τα τρία γκολ της Ημαθιώτικης ομάδας πέτυχε ο Αργυρόπουλος.

Αναλυτικά οι αγώνες στην "ΚΕΡΚΙΔΑ" της Δευτέρας 31/5...

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Θερμαϊκός Θέρμης - ΠΑΟ Κουφαλίων 4-0

Ποσειδών Μηχανιώνας - Αναγ. Γιαννιτσών 2-1

Αετός Βαρβάρας - ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 6-3

Θύελλα Σαρακηνών - Εδεσσαϊκός 0-1

Εθνικός Γιαννιτσών - Νίκη Αγκαθιάς 1-1

Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων - Αναγ. Πλαγιάς 0-0

Μακεδονικός - Αγροτικός Αστέρας 4-1

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS