Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τι απάντησαν οι παίκτες του Θερμαϊκού στον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων!

Τι απάντησαν οι παίκτες του Θερμαϊκού στον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων!

Ανακοίνωση - απάντηση εξέδωσαν οι παίκτες του Θερμαϊκού Θέρμης σε εκείνη που εξέδωσαν τη Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές του Μ. Αλεξανδρου Τρικάλων.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν:

«Με αφορμή την παραπλανητική ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων Ημαθίας, εμείς οι ποδοσφαιριστές του Θερμαϊκού Θέρμης οφείλουμε να παρέμβουμε για την αποκατάσταση της αλήθειας και της πραγματικής έκβασης των γεγονότων.

Αρχικά, η αναφορά προς το πρόσωπο του προπονητή μας Κ. Βασίλη Μπούρκα για την εξύβριση των οικογενειών των αντιπάλων μας, αποτελεί προϊόν παραπληροφόρησης. Δε συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο και ευτυχώς υπάρχει και παρατηρητής για τη διαλεύκανση αυτής της άστοχης επίθεσης.

Όσον αφορά την εριστική συμπεριφορά του αντίπαλου πάγκου καθ’ όλη την αγωνιστική διάρκεια , δε χρήζει άξια ενασχόλησής μας με αυτήν, όπως δεν ασχοληθήκαμε στο παιχνίδι έτσι δε θα δώσουμε βαρύτητα και εδώ.

Το σημείο που θα θέλαμε να δώσουμε βαρύτητα είναι η εξής φράση που ειπώθηκε από τον αρχηγό της αντίπαλης ομάδας προς τον προπονητή μας. “έλα του χρόνου στα Τρίκαλα, να σου βάλω το τσιγάρο μες τον κ***”!!!

Κύριοι των Τρικάλων Ημαθίας, παραλείψατε να αναφέρετε τις επιβραβεύσεις από πλευράς του Βασίλη Μπούρκα προς το πρόσωπο του τερματοφύλακα σας σε δύο εξαιρετικές επεμβάσεις του. Όπως επίσης, δεν αναφέρθηκε και το νεύμα από τον ίδιο τον τερματοφύλακα ως ευχαριστήρια ένδειξη προς τον προπονητή μας.

Συμφωνούμε ότι η κίνηση του προπονητή μας στο να επιτεθεί ήταν λάθος , άλλωστε και ο ίδιος μετανιώνει αφάνταστα για την πράξη του. Ωστόσο, κάπου υπάρχουν και όρια στις προκλήσεις και θα ήταν συνετό να απουσιάζουν αυτές, μαζί με τους ακατάλληλους λίβελους του προέδρου σας.

“Σε έναν αγώνα γεμάτο ένταση.. και όταν μετά τη λήξη ακόμα δεν είχε επικρατήσει η ηρεμία.. ο αρχηγός των φιλοξενούμενων βρήκε ότι τότε ήταν η κατάλληλη στιγμή να έρθει να δώσει το χέρι… μάλλον θα ήθελε να πράξει κάτι αντίστοιχο με τον περσινό του συμπαίκτη, ο οποίος εντέλει βρέθηκε στις κερκίδες για να ανταλλάξει χειραψίες….. σε ένα βίντεο που έγινε viral σε όλη την χώρα…”

Οι ποδοσφαιριστές του Θερμαϊκού Θέρμης».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS