Εκτύπωση αυτής της σελίδας
"Βράζουν" στον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων - Ανακοίνωση των παικτών

"Βράζουν" στον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων - Ανακοίνωση των παικτών

Δεν μπορούν να συνέλθουν ακόμα από την απαράδεκτη συμπεριφορά που βίωσαν οι άνθρωποι του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων, στο χθεσινό ματς της Θέρμης!

Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, δια στόματος του αρχηγού Δημήτρη Αργυρόπουλου, τοποθετήθηκαν με ανακοίνωση που ανέβασαν στην σελίδα της ομάδας, όπου αναφέρονται τα εξής:

"Με το σφύριγμα της λήξης σαν αρχηγός της ομάδας των Τρικάλων πάντα δίνω συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα οποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα. Έτσι έπραξα και την Κυριακή στο γήπεδο της Θερμής μόνο που ο προπονητής των γηπεδούχων είχε άλλη γνώμη, καθώς όταν πήγα να του δώσω το χέρι μου ειπε χαρακτηριστικά φυγε από εδώ μη σε πλακώσω στις κλωτσιές βρίζοντας και την οικογένεια μου όπως και έκανε σε όλη την διάρκεια του ματς προς τον πάγκο της ομάδας μου. Κατευθυνόμενοι προς τα αποδυτήρια πλέον και γνωρίζοντας συμπαίκτης μου την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ συμπεριφορά του κ. Μπούρκα πήγε να ζητήσει εξηγήσεις σαν μεγαλύτερος για να λήξει το θέμα εκεί και να μη συνεχιστεί. Όχι μόνο δεν έληξε το θέμα εκεί αλλά με πολύ θράσος συνέχισε από εκεί που είχε σταματήσει ο κ. Μπούρκας με προστασία 2 μπράβους να καλύπτουν τα νότα του γρονθοκόπησε συμπαίκτη μου στο πρόσωπο με την αστυνομία να είναι απούσα από το γήπεδο από την αρχή μέχρι το τέλος του ματς. Δυο μπράβοι, ο κ. Μπούρκας σε ρόλο νταβατζή και χυδαίες απειλές, έτσι θα χαρακτηρίζαμε εμείς οι παίκτες του Μέγα Αλεξάνδρου Τρικάλων τη «φιλοξενία» την Κυριακή στο γήπεδο της Θερμής".

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS