Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Έκοψαν βαθμούς τα Τρίκαλα από την πρωτοπόρο Μηχανιώνα, ήττες για Αγκαθιά και ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Έκοψαν βαθμούς τα Τρίκαλα από την πρωτοπόρο Μηχανιώνα, ήττες για Αγκαθιά και ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Με τα παιχνίδια της εμβόλιμης 10ης αγωνιστικής συνεχίστηκε σήμερα το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου του δευτέρου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Από τις ομάδες της Ημαθίας, ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων ήταν "κερδισμένος" της αγωνιστικής, καθώς έκοψε δύο βαθμούς από τον μέχρι πρότινος πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ποσειδώνα Μηχανιώνας (2-2), ενώ η Νίκη Αγκαθιάς γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Αναγέννηση Γιαννιτσών και ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας έχασε με το ίδιο σκορ στην Έδεσσα από τον τοπικό Εδεσσαϊκό.

Μ. ΑΛΕΞ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ 2-2

Μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, δείχνοντας τις μεγάλες δυνατότητές του απέναντι στον πρωτοπόρο Ποσειδώνα Μηχανιώνας, τον οποίο «γκρέμισε» από την κορυφή.

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο σκορ με τον Άλεξ Κοπάτσι μόλις στο 9’ αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Ξανθόπουλος έφερε το ματς στα ίσια με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο με ευκολία έδωσε ο διαιτητής.

Στο 32’ οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή καθώς προηγήθηκαν με 2-1 χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Δεληζάνος, όμως στις αρχές της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 52’ ο Άλεξ Κοπάτσι με δεύτερο προσωπικό του τέρμα έγραψε το τελικό 2-2.

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Πρίντζιος): Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Κιρκιλιανίδης, Τσιρίδης, Πέικος, Αβραμόπουλος, Σωτηράκης (90’ Πίκος), Περπερίδης (65’ Χατζόπουλος Ν.), Κοπάτσι Αλεξ (85’ Κατράνας), Κοπάτσι Αλντι (65’ Λίτσι). Κίτσας (90’ Δελιόπουλος).

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ (Αμανατίδης): Συλλέκτης, Γιαννούσης, Δεληζάνος (75’ Τραχανάς), Λαγόντσος, Χριστοδουλίδης, Βασαΐτης, Χατζηβασιλειάδης (80’ Αναγνώστης), Δημητρακόπουλος (80’ Αζούδης), Τοπούζης, Πασσαλής (60’ Μπλάτζιος), Ξανθόπουλος.

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ – ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 0-1

Δεν τα κατάφερε η Νίκη Αγκαθιάς γνωρίζοντας μία ακόμη ήττα, αυτή τη φορά εντός έδρας από την Αναγέννηση Γιαννιτσών με 1-0.

Ένα αποτέλεσμα που οδήγησε τον προπονητή Δημήτρη Χριστοφορίδη σε παραίτηση (διαβάστε εδώ), η οποία έγινε αποδεκτή από την διοικηση.

Το νικητήριο γκολ για την ομάδα των Γιαννιτσών σημείωσε στο 43’ ο Βαταμίδης με ψηλοκρεμαστό σουτ .

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ (Χριστοφορίδης): Ιωαννίδης (46’ Ζάχος), Παπαδόπουλος Π.Ν., Δήμου, Καγκελίδης, Ράδης, Ευθυμίου (80’ Σιδηρόπουλος), Μυλωνάς, Βασάρας (60’ Παπαδόπουλος Κ.Ν.), Ντέλας (60’ Τερζής), Καλογιαννίδης (46’ Καραγιάννης), Ζυγκερίδης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Γυριχίδης): Ντομουκτσίδης, Πελτέκης (46’ Μουρίκι), Μπαμπαλής, Τσιότρας, Σαμαράς (72’ Τασιώνας), Βαταμίδης (87’ Μπάρμπας), Πανταζής, Κατηριάδης (87’ Γκαρακλίδης), Χαραβητίδης, Ξανθόπουλος, Τσιάκαλος (27’ Παπαδόπουλος Κ.).

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 1-0

Την καλύτερή του εμφάνιση με τον Χρήστο Ζαρογιάννη στον πάγκο του πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, ο οποίος ηττήθηκε άδικα στην Έδεσσα με 1-0 από τον τοπικό Εδεσσαϊκό.

Το νικητήριο τέρμα των γηπεδούχων σημείωσε στο 31’ ο Μωυσίδης μετά από φάουλ του Αβραμίδη και κεφαλιά πάσα του Παπαστεργίου.
Οι «ασπρόμαυροι» είχαν αρκετές ευκαιρίες για την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφεραν.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Στεργιόπουλος): Ηλιόπουλος, Αβραμίδης, Μωυσίδης, Τζημογιάννης, Μαυρόπουλος, Πούπης, Σιανόπουλος, Καραδήμος (86’ Φουδούλης), Μυλωνάς (80’ Στίκος), Κατικαρίδης (62’ Μίσκος), Παπαστεργίου (62’ Αταλασίδης).

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Ζαρογιάννης): Ευαγγελόπουλος, Βασιλείου, Κολίτσης, Συμεωνίδης (46’ Πετράι), Χασιώτης (87’ Χερίδης), Μπεκτάς, Μαργαρίτης (70’ Θεοδώρου Εμμ.), Πέτκος, Ζωγράφος (77’ Μελάς), Αργυρόπουλος, Μπουρδάνος.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μ. Αλεξ. Τρικάλων - Ποσειδών Μηχανιώνας: 2-2

Νίκη Αγκαθιάς - Αναγ. Γιαννιτσών: 0-1

Εδεσσαϊκός - ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας: 1-0

Μακεδονικός - Ν. Καλλικράτεια: 2-0

Θύελλα Σαρακηνών - ΠΑΟ Κουφαλίων: 4-1

Αγροτικός Αστ. - Θερμαϊκός Θέρμης: 2-4

Εθνικός Γιαννιτσών - Αετός Βαρβάρας: 1-0

Ρεπό: Αναγέννηση Πλαγιάς

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS