Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Εξ' αναβολής... τριάρα για τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων επί της Καλλικράτειας!

Εξ' αναβολής... τριάρα για τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων επί της Καλλικράτειας!

Τρεις ακόμη βαθμούς στο ενεργητικό του πρόσθεσε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, ο οποίος επικράτησε με 3-0 της Νέας Καλλικράτειας το απόγευμα της Τετάρτης (21/4) στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας, σε εξ' αναβολής ματς της 3ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δίκαια έφτασε στην τελική επικράτηση, με ένα γκολ του Περπερίδη και δύο της "χρυσής" αλλαγής Γ. Κίτσα, ενώ παράλληλα έχει πολλά παράπονα για την διαιτησία του αγώνα!

Οι "πράσινοι" ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο πέτυχαν ένα γκολ με γυριστό πλασέ του Περπερίδη στο 37', ενώ δημιούργησαν 3-4 ακόμη καλές ευκαιρίες για να πετύχουν ένα ακόμη τέρμα. Να σημειωθεί ότι διαμαρτυρήθηκαν για τρεις περιπτώσεις πέναλτι, με την ανατροπή του Περπερίδη στο 27' να βγάζει στην κυριολεξία μάτια!

Στο δεύτερο μέρος οι Τρικαλινοί μπήκαν και πάλι δυνατά χάνοντας μια καλή ευκαιρία με τον Κοσμίδη, αλλά όσο περνούσε η ώρα οι φιλοξενούμενοι ανέβαζαν την απόδοσή τους και στο 62' και 69' έχασαν δύο καλές ευκαιρίες για να φτάσουν στην ισοφάριση.

Ωστόσο η ομάδα που πέτυχε γκολ ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος, με τον έμπειρο Γιώργο Κίτσα να σκοράρει λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς με κοντινή κεφαλιά, έπειτα από φάουλ - γέμισμα του Κοσμίδη και γύρισμα του Λίτσι.

Η ομάδα της Καλλικράτειας στο 79' έχασε μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει το σκορ, με το διαγώνιο σουτ του Λαμάι να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Κοσμίδης για τα Τρίκαλα σούταρε από πλεονεκτική θέση λίγο άουτ.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Γιώργος Κίτσας με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών, όταν έκλεψε τη μπάλα από αντίπαλο, μπήκε στην περιοχή και με όμορφο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!

Στο τέλος του αγώνα οι "πράσινοι" αφιέρωσαν τη νίκη στον συμπαίκτη τους Δημήτρη Βλάχο που τραυματίστηκε σοβαρά στο προηγούμενο παιχνίδι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τζίκας (Μακεδονίας), με βοηθούς τους Κωνσταντινίδη και Αλμπάντη (Μακεδονίας).

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Πρίντζιος): Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Κιρκιλιανίδης, Τσιρίδης, Πέικος, Αβραμόπουλος, Σωτηράκης, Κέλο (85’ Πίκος), Περπερίδης (60’ Κίτσας), Κοσμίδης (85’ Κοπάτσι Άλντι), Κοπάτσι Αλεξ (69’ Λίτσι).

N. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ (Κάλφας): Μαυρομιχάλης, Παπάζογλου (75’ Παπαγεωργίου), Ενάλντ (54’ Λαμάι), Μαρνάρης, Σαρακατσάνος (46’ ΣΙδηρόπουλος), Σαββίδης, Δραγάνης (46’ Μπαγκαλιάνης), Κουκουτρίγκας (75’ Αποστόλου), Καρνόπουλος, Μουράτι, Μπουλούγκμπασης.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS