Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Διαμαρτύρεται για το 2ο γκολ του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (video)

Διαμαρτύρεται για το 2ο γκολ του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (video)

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε η διοίκηση του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων, για τον καταλογισμό του δεύτερου γκολ του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που προήλθε από θέση οφσάιντ, στο χθεσινό Ημαθιώτικο ντέρμπι (2-2). Μάλιστα παραθέτει φωτογραφία και βίντεο της φάσης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Η διοίκηση του Α.Ο. Μεγάλου Αλεξάνδρου έχει την ηθική υποχρέωση απέναντι στους φίλους της ομάδας αλλά και του ποδοσφαίρου, να προβεί σε διαμαρτυρία για την ανικανότητα του Β' Επόπτη Μερτζεμεκη Παναγιώτη της Ε. Π. Σ Σάμου, να διακρίνει ένα καταφανες offside των 2 μέτρων που στοίχισε στην ομάδα μας τη νίκη. Επειδή μας αρέσει να μιλάμε με στοιχεία, παραθέτουμε τη φωτογραφία και το βίντεο της επίμαχης φάσης από το ολεθριο λάθος του Β' επόπτη Μερτζεμέκη Παναγιώτη.

Δυστυχώς, τα λάθη και η ανικανότητα των διαιτητών αμαυρωσε την επανέναρξη του πρωταθλήματος που τόσους μήνες περιμέναμε.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS